9 νέα ποδήλατα που πρέπει να προσέξετε τον Νοέμβριο του 2022!!

0
9 νέα ποδήλατα που πρέπει να προσέξετε τον Νοέμβριο του 2022!!

Με την έναρξη του Νοεμβρίου, ο βορειοανατολικός μουσώνας έφτασε να πέφτει σφοδρός στη χώρα. Ωστόσο, αυτή την εποχή του χρόνου βρέχει και ποδήλατα. Αν και υπήρξαν πολλές εκπλήξεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας τους τελευταίους μήνες του 2022, ο Νοέμβριος είναι έτοιμος να δει την κυκλοφορία πολλών κομψών ποδηλάτων και σκούτερ. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα αυτά, μαζί με τα χαρακτηριστικά τους.

Το Royal Enfield Super Meteor 650 κυκλοφορεί τον Νοέμβριο του 2022

Πρώτος στην πολυαναμενόμενη κυκλοφορία είναι το αγαπημένο των θαυμαστών από το Royal Enfield. Ο μεγάλος αδερφός του Meteor 350, το Super Meteor 650 θα μπορούσε να είναι το πιο αναμενόμενο μοντέλο όχι μόνο τον Νοέμβριο, αλλά ολόκληρο το 2022. Η μοτοσυκλέτα των 650 κυβικών έχει εντοπιστεί σε διάφορες πόλεις της Ινδίας, και δοκιμάζεται από την Royal Enfield υπό διαφορετικές συνθήκες. Τώρα θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για τον κατασκευαστή μοτοσικλετών να το λανσάρει επίσημα. Αυτό το νέο θηρίο τροφοδοτείται από έναν αερόψυκτο, παράλληλο διπλό κινητήρα 648cc, αερόψυκτου και λαδιού, που μπορεί να παράγει ισχύ 47 ίππων και μέγιστη ροπή 52 Nm. Αναμένεται να κοστίσει περίπου 3 ₹ έως 3,5 λ.κ. ₹.

Η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει επίσης ένα ρεζερβουάρ καυσίμου, έναν στρογγυλό προβολέα με χρωμιωμένο πλαίσιο, καθίσματα σε σπαστό στυλ, κάνιστρα εξάτμισης διπλής όψης και στρογγυλό πίσω φως. Θα έχει επίσης σωλήνες εξάτμισης διπλής όψης. Η μετάδοση θα είναι το στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Τόσο οι μπροστινοί όσο και οι πίσω τροχοί διαθέτουν δισκόφρενα και ζάντες αλουμινίου. Μετά την κυκλοφορία του θα ανταγωνιστεί μοτοσυκλέτες όπως η Benelli 502C & η Keeway V302C.

Το Royal Enfield Shotgun 650 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει;

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ξάδερφος του Super Meteor 650, The Shotgun 650. Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δοθεί ακόμη από την εταιρεία, θα μπορούσε να μας εκπλήξει τον Νοέμβριο. Η εταιρεία θα μπορούσε να έχει το πλεονέκτημα να κυριαρχεί στην αγορά με την κυκλοφορία των μοντέλων των 650cc. Όπως και το προηγούμενο, το Shotgun τροφοδοτείται επίσης από έναν παράλληλο διπλό κινητήρα 650cc, 4-stroke, Air-Oil Cooled, SOHC. Αυτό που διαφέρει μεταξύ των μοντέλων είναι το μονό αιωρούμενο κάθισμα στο κυνηγετικό όπλο, μαζί με ένα κοντό σωληνωτό τιμόνι, κομμένο εμπρός και πίσω φτερό, καθρέφτες στο τέλος της ράβδου και χοντρά ελαστικά. Το Shotgun έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα καταδρομικό πόλης ενώ το Super Meteor, ένας τυχοδιώκτης. Θα μπορούσε επίσης να πάρει πολλά αξεσουάρ όπως βοηθητικά φώτα, κράματα, πλάτες και πολλά άλλα μαζί του. Η τιμή αυτής της έκδοσης του Royal Enfield θα μπορούσε να είναι μεταξύ 3 ₹ – 3,25 λάκ.

Ο Hero έρχεται με την ενημερωμένη έκδοση του Xpulse 200T

Το Xpulse 200T είναι μια πιο προκατειλημμένη έκδοση του Xpulse 200. Το Hero πρόκειται να τροποποιήσει την εμφάνιση της προηγούμενης έκδοσης και να την επανακυκλοφορήσει πιο κομψά. Δεν υπάρχουν αλλαγές στον κινητήρα, ο οποίος θα είναι ο ίδιος αερόψυκτος, 4βάλβιδος, μονοκύλινδρος κινητήρας που τροφοδοτεί το Hero Xpulse 200. Μπορεί να παράγει περίπου 19,1 ίππους και 17,35 Nm ροπής. Μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές στο ενημερωμένο Xpulse περιλαμβάνουν βαφή διπλού τόνου και ένα συντονισμένο χρωματικό flyscreen πάνω από τον προβολέα. Η λαβή στήριξης στο πίσω μέρος έχει πιο απλή σχεδίαση και οι γκέτες πιρουνιού είναι επίσης νέες. Η νέα έκδοση θα πρέπει να κοστίζει λίγο υψηλότερο από την αρχική, μεταξύ 1,25 ₹ – 1,30 λάκ.

Αν και αυτό μοιάζει περισσότερο με λίφτινγκ μέσης ζωής, το λανσάρισμα θα μπορούσε να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων των ποδηλάτων Hero. Με ένα δίκαιο μείγμα στυλ, άνεσης και ισχύος, το Xpulse 200T θα είναι η ιδανική αγορά αυτή τη σεζόν του φεστιβάλ.

Ταϊβανέζικα ηλεκτρικά σκούτερ Gogoro θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο

Η Gogoro, ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής ηλεκτρονικών σκούτερ, έχει συνεργαστεί με την Hero Motor Corp για να παρουσιάσει τα ηλεκτρικά σκούτερ και την υποδομή εναλλαγής μπαταριών της στη χώρα. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τον οδικό της χάρτη για την Ινδία στις 3 Νοεμβρίου και θα παρουσιάσει επίσης μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της. Τα περισσότερα από τα μοντέλα της στο εξωτερικό διαθέτουν αφαιρούμενες μπαταρίες και η εταιρεία λειτουργεί μια μεγάλη γκάμα σταθμών ανταλλαγής μπαταριών στις αγορές της. Με την είσοδό τους στην Ινδία, μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε ότι η υποδομή ανταλλαγής μπαταριών θα εξαπλωθεί και σε άλλους κατασκευαστές EV στη χώρα. Τα σκούτερ Gogoro Electric είναι ίσως το αουτσάιντερ μεταξύ των ποδηλάτων που λανσαρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2022, αλλά ποιος ξέρει, η ταϊβανέζικη μάρκα μπορεί να κάνει μια έκπληξη και να δώσει μια σκληρή μάχη στους έμπειρους παίκτες στην αγορά των ηλεκτρικών σκούτερ.

Το TVS Supported Ultraviolette F77 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου 2022

Το επόμενο νέο Ηλεκτρικό ποδήλατο πρόκειται να έρθει με το όνομα F77 από τον κατασκευαστή μοτοσικλετών Ultraviolette. Αυτή η επωνυμία που υποστηρίζεται από το TVS είχε ήδη ανοίξει κρατήσεις για το Electric Bike στις 23rd Οκτώβριο και τελικά θα κυκλοφορήσει το όχημα αυτόν τον μήνα στις 24ου Νοέμβριος. Το Ultraviolette F77 θα συνεχίσει με τα Revolt RV300 & RV 400. Ενώ το αρχικό του πρωτότυπο το 2019 περιείχε αφαιρούμενα πακέτα μπαταριών, το νέο F77 θα διαθέτει σταθερή μπαταρία με ιόντα λιθίου, μεγαλύτερες κυψέλες καυσίμου.

Περίπου 21.700 στοιχεία ιόντων λιθίου είναι εγκλωβισμένα σε μια θήκη αλουμινίου σε αντίθεση με τα 18.650 στοιχεία του πρωτότυπου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μπαταρία για ηλεκτρικό ποδήλατο στην Ινδία, μέχρι σήμερα, και παρέχει χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα 10,5 kWh στην κορυφαία έκδοση του οχήματος.

Η αυτονομία του Ultraviolette F77 είναι εντυπωσιακά 307 χιλιόμετρα, διπλάσια από την προηγούμενη έκδοσή του. Με όλες τις νέες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά, το F77 θα μπορούσε να έχει τιμή που κυμαίνεται μεταξύ 3,50 ₹ – 3,50 Lakhs ₹.

Το QJMotor έχει ρυθμιστεί να πραγματοποιήσει 4 εκτοξεύσεις ποδηλάτων

Η QJMotor πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στην Ινδία αυτόν τον μήνα, με την κυκλοφορία των τεσσάρων νέων μοτοσυκλετών της. Η QJMotor είναι μια αδελφή μάρκα της Benelli και οι δύο ανήκουν στον Όμιλο Qianjiang. Η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ποδήλατα, σκούτερ και άλλα δίτροχα, περίπου 30 μοντέλα, στην πατρίδα τους, την Κίνα. Αλλά η είσοδός τους στην Ινδία πρέπει να σηματοδοτηθεί με τέσσερα κορυφαία μοντέλα τους. Αυτό περιλαμβάνει τα SRC250, SRC500, SRK400 και SRV300. Όλα θα είναι βενζινοκίνητα και καθένα από αυτά έχει το δικό του στυλ και ανάστημα.

ο SRC500 είναι ένα μοντέλο Imperial, με ρετρό εμφάνιση, μεγάλο μοτέρ και ελάχιστες αλλαγές στο στυλ. Με την πρώτη ματιά θα μοιάζει με α Benelli Imperiale 400. Όσον αφορά την εμφάνισή του, θα μπορούσε να γίνει άξιος ανταγωνιστής ενός Royal Enfield Classic. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 480cc που μπορεί να παράγει 25,8hp και ροπή 36Nm ή 40Nm.

ο SRC250 είναι η δεύτερη από τις ρετρό μοτοσυκλέτες στις τέσσερις νέες μοτοσυκλέτες QJMotor. Έχει τα δικά του στιλ και τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο κινητήρα! Η μονάδα των 249 κυβικών έχει ισχύ έως και 17,7 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και ροπή 16,5 Nm. Η εμφάνιση ξεχωρίζει αυτό το όχημα και θα επαναφέρει τις ρετρό όψεις στους ινδικούς δρόμους.

ο SRK400 είναι ένα αιχμηρό streetfighter που θα ανταγωνιστεί άμεσα το KTM Duke 390. Έχει εξοπλιστεί με έναν παράλληλο δίδυμο κινητήρα 400cc που παράγει αξιοσέβαστη 41,5hp και ροπή 37Nm. Αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν με το KTM Duke και θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μια νέα τάση στους λάτρεις της ταχύτητας. Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας φαίνεται παρόμοιο με το Benelli TNT 300 και μοιράζεται τους ίδιους διπλούς δίσκους φρένων 260 mm μπροστά.

ο SRV300 είναι το τελευταίο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Είναι περισσότερο ξάδερφος της Harley Davidson, αλλά μόνο πιο ελαφρύ. Η Harley Davidson είχε συνεργαστεί με την QJMotor για να καταλήξει στο SRV300 που θα πωλείται ως τμήμα μεσαίου βάρους στις ασιατικές αγορές. Στην Ινδία, το SRV300 θα μπορούσε να πωληθεί και ως Harley Davidson. Τροφοδοτείται από έναν υγρόψυκτο κινητήρα 296cc που μπορεί να παράγει 30,7hp και 26Nm ροπής. Και, συνδυάζεται με κιβώτιο 6 σχέσεων.

Λοιπόν, ποια από τα παραπάνω ποδήλατα είστε συντονισμένοι και περιμένετε; Μείνετε συνδεδεμένοι, θα ενημερώσουμε περισσότερα για αυτά τα μοντέλα μόλις κυκλοφορήσουν στην Ινδία και όταν αρχίσουν να τρέχουν στους δρόμους.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply