7 καλύτερα βενζινάδικα με ηλεκτρική σκούπα κοντά στην τοποθεσία σας 2022

3
7 καλύτερα βενζινάδικα με ηλεκτρική σκούπα κοντά στην τοποθεσία σας 2022

Ψάχνετε για βενζινάδικο με εγκατάσταση κενού κοντά στην τοποθεσία σας;

Υπάρχουν αρκετές μάρκες πρατηρίων, όπως π.χ Σιρίτι, Ταξίδι Kwickκαι BPπου παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες με εγκατάσταση ηλεκτρικής σκούπας.

Εδώ, ο καθαρισμός του οχήματός σας με ένα τυχαίο κιτ έναντι μιας ισχυρής ηλεκτρικής σκούπας μπορεί να φέρει μεγάλη διαφορά.

Επιτρέψτε μου να σας πω ότι το όχημά σας αξίζει όλη την αγάπη.

Τούτου λεχθέντος, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περιποιηθείτε το όχημά σας είναι να διασφαλίσετε ότι είναι καλά συντηρημένο 360.

Ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να καθαρίσετε το όχημά σας είναι η χρήση ηλεκτρικής σκούπας στο πλησιέστερο βενζινάδικό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε όλους τους εσωτερικούς χώρους (καθίσματα, δάπεδο, πορτμπαγκάζ κ.λπ.) στην καλύτερη τιμή ή μπορεί να είναι δωρεάν.

Πώς διάλεξα βενζινάδικα με εγκαταστάσεις κενού;

Αφού έψαξα για κριτικές, χαρακτηριστικά και μέσες βαθμολογίες, διαπίστωσα ότι ένας σταθμός βενζίνης και πλυσίματος αυτοκινήτων προσφέρει επίσης μια εγκατάσταση κενού. Ωστόσο, επί πληρωμή ή δωρεάν είναι μια ξεχωριστή συζήτηση.

Έχω περάσει από διάφορα φίλτρα που προσφέρονται από πρατήρια καυσίμων, που μου επιτρέπουν να περάσω από χαρακτηριστικά όπως βενζίνη, ηλεκτρική σκούπα και άλλες ανέσεις. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος εάν υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις κενού σε κάθε τοποθεσία. Παρακάτω δίνονται μερικά από τα σημεία:

 • Όλα τα βενζινάδικα λειτουργούν με κέρματα. Έτσι, συνιστάται να φέρετε κέρματα για να χρησιμοποιήσετε την εγκατάσταση
 • Θα έχετε μέσο χρόνο λειτουργίας μεταξύ 3 με 5 λεπτά
 • Ανάλογα με την τοποθεσία και τα βενζινάδικα, η τιμή της υπηρεσίας ηλεκτρικής σκούπας μπορεί να διαφέρει
 • Αυτές οι υπηρεσίες κενού είναι διαθέσιμες 24/7

Ποιο είναι το μέσο κόστος της σκούπας αυτοκινήτου σε ένα βενζινάδικο;

Ανάλογα με την τοποθεσία και την επιλογή του βενζινάδικου, το μέσο κόστος της σκούπας αυτοκινήτου είναι μεταξύ $0,75 έως $1,25 (έως 5 λεπτά υπηρεσία).

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία κενού βενζινάδικου;

 • Ελέγξτε εάν μια ηλεκτρική σκούπα έχει συναρμολογηθεί σωστά
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αδειάσει τον κάδο απορριμμάτων της καθαρίστριας
 • Συνδέστε την ηλεκτρική σκούπα σε μια πρίζα και ενεργοποιήστε την
 • Τοποθετήστε τον εύκαμπτο σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας προς τις περιοχές καθαρισμού
 • Τώρα, ενεργοποιήστε το καθαριστικό και ξεκινήστε να καθαρίζετε το αυτοκίνητό σας. Φροντίστε να καλύψετε όλους τους σημαντικούς χώρους.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει την ηλεκτρική σκούπα και αποσυνδέστε την από την πρίζα

Παρακαλώ σημειώστε: Ένα πρατήριο κενού βενζίνης που λειτουργεί με κέρματα (μπορεί να είναι διαφορετικό για πρατήρια εκ των προτέρων). Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας κέρματα για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία).

Λίστα πρατηρίων υγρών καυσίμων με ηλεκτρική σκούπα

1. Πρατήρια Chevron

Λογότυπο Chevron

Η Chevron είναι μια γνωστή αμερικανική πολυεθνική εταιρεία ενέργειας. Λειτουργεί από Σαν Ραμόν, Καλιφόρνια και παρέχει υπηρεσίες σε 180+ χώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ή τις επίσημες εφαρμογές για κινητά για να εντοπίσετε ένα βενζινάδικο.

2. Πρατήρια Citgo

Πρατήρια Citgo
Λογότυπο Citgo Gas

Όπως και η Chevron, η Cigo, επίσης γνωστή ως Cito Petroleum Corporation, ασχολείται με τη διύλιση και τη μεταφορά καυσίμων/λιπαντικών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Χιούστον, Ηνωμένες Πολιτείες & λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Carlos E. Jorda.

 • Τιμή: Ξεκινά από $1
 • Εκτιμώμενος χρόνος εκτέλεσης: 3 με 5 λεπτά
 • Βρείτε έναν σταθμό Citgo
 • Ελέγξτε την εφαρμογή για κινητά: Android | iOS

3. Βενζινάδικα Phillips 66

Λογότυπο Phillips 66 Gas
Λογότυπο Phillips 66 Gas

Ιδρύθηκε από LE & Φρανκ Φίλιπς, η Phillips 66 είναι μια πολυεθνική ενεργειακή εταιρεία άνω των 95 ετών. Έχει την έδρα της στο Westchase, Τέξας και προσφορές σε φυσικό αέριο, πετροχημικό αέριο, καύσιμα κινητήρων κ.λπ. Επιπλέον, το Phillips 66 διοχετεύει επίσης logistics για κάθε είδους ενεργειακές ανάγκες και ένα από τα προτεινόμενα βενζινάδικα που δέχονται το Google Pay.

4. Πρατήρια ARCO

Πρατήρια ARCO
Λογότυπο ARCO Gas

ARCO, επίσης γνωστό ως Atlantic Richfield Company, είναι πάροχος αερίου υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 από Ρόμπερτ Όρβιλ Άντερσον και σήμερα ανήκει σε Marathon Petroleum Corporation.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, η ARCO λειτουργεί πάνω από 1.300 πρατήρια καυσίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό. Η μάρκα υπόσχεται να διατηρεί καθαρά τη βαλβίδα εισαγωγής του κινητήρα και τα μπεκ ψεκασμού του οχήματός σας. Μπορείτε να ζήσετε τις άλλες υπηρεσίες τους στους σταθμούς τους.

5. Βενζινάδικα BP

Λογότυπο BP
Λογότυπο BP

Ένα άλλο βενζινάδικο με εγκατάσταση πλυντηρίου αυτοκινήτων προσφέρεται από την BP, γνωστή και ως British Petroleum. Η εταιρεία διύλισης και αντλίας βενζίνης έχει την έδρα της στο Λονδίνο, Αγγλία και ανήκει στον κορυφαίο πάροχο πετρελαίου και φυσικού αερίου παγκοσμίως.

Τα πρατήρια καυσίμων της BP προσφέρουν μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για απαλό καθαρισμό. Δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να ζητήσετε καθαρισμό αρωμάτων.

 • Τιμή: Μεταξύ $1 έως $2
 • Εκτιμώμενος χρόνος εκτέλεσης: 2 έως 5 λεπτά
 • Βρείτε ένα βενζινάδικο της BP κοντά στην τοποθεσία σας
 • Ελέγξτε την εφαρμογή για κινητά: Android | iOS

6. 7-Έντεκα

Πρατήριο 7-Eleven
Λογότυπο 7-Eleven

Η 7-Eleven, επίσης γνωστή ως Southland Ice Company, είναι εταιρεία λιανικής για πάνω από 95 χρόνια. Ιδρύθηκε από Joe C. Thompson και λειτουργεί από το Ντάλας του Τέξας (ΗΠΑ).

Στις υπηρεσίες, η 7-Eleven προσφέρει βενζίνη, φαγητά και ποτά. Η εταιρεία προωθεί το 7REWARDS, όπου οι χρήστες ψωνίζουν με πόντους, μπόνους πόντους, ανεπαφικές πληρωμές, επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμων, ταμείο μέσω κινητού, αποκλειστικές προσφορές κ.λπ.

7. Ταξίδι Kwik

Πρατήριο καυσίμων Kwik Trip
Λογότυπο ταξιδιού Kwik

Όπως το 7-Eleven, το Kwik Trip είναι ένας όμιλος καταστημάτων ψιλικών που προσφέρει παντοπωλεία, βενζινάδικα, fast food και πλυντήριο αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε από το δίδυμο των Τζον Χάνσεν & Υφηγητής Ζίτλοου το 1965.

Η Kwik ανήκει στην οικογένεια Zietlow και απασχολεί πάνω από 31 χιλιάδες υπαλλήλους για να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Πρατήρια καυσίμων που δεν προσφέρουν εγκαταστάσεις κενού

Εκτός από άλλες τακτικές ανέσεις, παρακάτω είναι η λίστα με τα βενζινάδικα που δεν προσφέρουν εγκαταστάσεις κενού σε διάσημες τοποθεσίες.

 • Μαραθώνας
 • Σταθμός Κινητού
 • QuikTrip
 • Shell Gas
 • Αυτοκινητόδρομος
 • Sunoco
 • Βαλερό
 • Wawa

Ποιες είναι οι συμβουλές για τη χρήση μιας ηλεκτρικής σκούπας βενζινάδικου;

 • Ελέγξτε τα μηχανήματα πιστωτικών καρτών: Αν και τα περισσότερα από τα μηχανήματα λειτουργούν με μηχανισμό νομισμάτων, συνιστάται να ελέγξετε εάν το μηχάνημα της πιστωτικής κάρτας μπορεί να πληρώσει.
 • Δωροκάρτες: Εκτός από πιστωτικές κάρτες και νομίσματα, λίγα βενζινάδικα δέχονται επίσης δωροκάρτες.
 • Αποφύγετε το παρμπρίζ: Η πίεση της ηλεκτρικής σκούπας μπορεί να σπάσει το παρμπρίζ του οχήματός σας.
 • Αποφύγετε τον 100% καθαρισμό των ποδιών: Τα πατάκια ποδιών του οχήματος είναι δύσκολο να καθαριστούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα. Προτείνω τον καθαρισμό χρησιμοποιώντας μόνο μικρά εξαρτήματα.
 • Αποφύγετε τα χημικά ευαίσθητα υλικά: Δεν συνιστάται η χρήση ηλεκτρικής σκούπας υψηλής πίεσης σε δέρμα ή παρόμοια υλικά. Προτείνω να το χρησιμοποιήσετε για κορυφαίο καθάρισμα και βαμβακερό ύφασμα για τελευταία πινελιά.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα σε βενζινάδικα;

Η χρήση μιας υπηρεσίας καθαρισμού ηλεκτρικής σκούπας σε προσιτές τιμές είναι μια αρκετά προφανής υπηρεσία για κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Τα βενζινάδικα είναι το καλύτερο και πιο βολικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, καθώς προσφέρουν τα καλύτερα καθαριστικά στην κατηγορία τους, βενζίνη και άλλες ανέσεις κάτω από μια ενιαία στέγη.

Συνήθως, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων είναι συνηθισμένο στα βενζινάδικα των ΗΠΑ. Οι εταιρείες παρέχουν διάφορα είδη εγκαταστάσεων καθαρισμού αυτοκινήτων, όπως νερό, πλύσιμο φόρμας και ηλεκτρική σκούπα.

Ένα βενζινάδικο ηλεκτρικής σκούπας προσφέρει καθαρισμό εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων χαλιών, καθισμάτων, ταμπλό κ.λπ. Επιπλέον, αν θέλετε, καθαρίζετε και τζάμια και πορτμπαγκάζ. Τα περισσότερα βενζινάδικα προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία δωρεάν.

Clean Car Facts

 • Ένα καθαρό αυτοκίνητο συνεχίζει να προσφέρει περισσότερα χιλιόμετρα από ένα ακάθαρτο αυτοκίνητο. Αυτό οφείλεται στο περιττό βάρος της βρωμιάς που προσθέτει στο βάρος του οχήματος και απαιτεί περισσότερη ισχύ.
 • Ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο αποκτά μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης σε σύγκριση με ένα βρώμικο.
 • Ένα καθαρό αυτοκίνητο σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και επίσης βελτιώνει τη διάθεσή σου.

συμπέρασμα

Ο τακτικός καθαρισμός του αυτοκινήτου είναι μια καλή πρακτική καθώς αντανακλά την προσωπικότητά σας, σας κάνει να νιώθετε καλά και αποτρέπει τους μικροοργανισμούς.

Εάν σκέφτεστε τον εις βάθος καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος ή του κάτω μέρους του αμαξώματος, μπορείτε επίσης να έχετε καλύτερη απόδοση/χιλιόμετρα. Έχω αναφέρει μερικά καλύτερα βενζινάδικα με ηλεκτρική σκούπα για γρήγορο καθάρισμα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply