Όλες οι παραλλαγές του Tata Safari έρχονται τώρα σε ένα τροπικό χρώμα ομίχλης

0
Όλες οι παραλλαγές του Tata Safari έρχονται τώρα σε ένα τροπικό χρώμα ομίχλης

Νωρίτερα φέτος, η Tata Motors παρουσίασε το νέο SUV Safari. Η γκάμα μοντέλων SUV αποτελείται από επτά επίπεδα εξοπλισμού: XE, XM, XT, XT+, XZ, XZ+ και Adventure Edition. Το Tata Safari Adventure Edition έχει ένα τριγωνικό στοιχείο στη μπροστινή μάσκα και στις ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών που έχουν μαυριστεί, εξωτερικά χρώματα Tropical Mist και φινίρισμα διπλού καφέ και λευκού, μεταξύ άλλων. Η επιχείρηση έχει πλέον διαθέσει το μπλε χρώμα Tropical Mist σε όλα τα μοντέλα SUV.

Το Tata Safari έχει τώρα ένα εύρος τιμών από 14,99 lakh έως 22,01 lakh Rs. Επτά αυτόματες εκδόσεις είναι διαθέσιμες στη σειρά μοντέλων SUV, με τιμές που κυμαίνονται από 17,80 lakh έως 22,01 lakh Rs. Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι ex-showroom. Το νέο Safari τροφοδοτείται από τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα diesel 2.0L Kryotec που χρησιμοποιείται στο Harrier. Ο καυστήρας λαδιού παράγει 170 ίππους και 350 Nm ροπής, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Διαθέτει χειροκίνητο 6άρι και Αυτόματο κιβώτιο 6τάχυτου μετατροπέα ροπήςακριβώς όπως το Harrier.

Εκτός από το κινητήριο σύνολο, το SUV τριών σειρών είναι κατασκευασμένο στο ίδιο πλαίσιο Omega Arc με το πενταθέσιο Harrier. Το πρώτο, από την άλλη πλευρά, είναι 63 mm μακρύτερο και 80 mm ψηλότερο. Αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά μοιράζονται και τα δύο SUV. Το Safari διακρίνεται από το Harrier από την υπερυψωμένη οροφή του και τον μακρύ πίσω προεξοχή. Διαθέτει επίσης γράμματα Safari στις ασημί ράγες οροφής, ένα πιο όρθιο πίσω τμήμα, ένα μεγάλο πίσω τέταρτο παράθυρο και επανασχεδιασμένο πίσω φώτα και πίσω πόρτα.

Προβολείς Xenon HID, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8,8 ιντσών με τεχνολογία συνδεδεμένου αυτοκινήτου iRA, ψηφιακό ταμπλό οργάνων 7,0 ιντσών, ηχοσύστημα JBL 9 ηχείων, πανοραμική ηλιοροφή, λειτουργίες απόκρισης εδάφους, ηλεκτρονικό χειρόφρενο , και 6 αερόσακοι περιλαμβάνονται όλοι στην κορυφαία επένδυση XZ+. Το εσωτερικό του SUV έχει επανασχεδιαστεί σε μαύρο και μπεζ και η διάταξη είναι πανομοιότυπη με αυτή του Harrier.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply