Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Pontoon Boats

4
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Pontoon Boats

Τα σκάφη Pontoon μπορεί να είναι συνηθισμένα για τους έμπειρους λάτρεις της βαρκάδας, αλλά για εκείνους που μόλις ξεκινούν, ο όρος μπορεί να χαθεί στον συνδυασμό των διάφορων τύπων μεταχειρισμένων και σκαφών διάσωσης που πωλούνται στην αγορά. Ευρέως αναγνωρισμένα στην κοινότητα της βαρκάδας για την ευελιξία τους, τα σκάφη ποντονίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδους σκοπούς, από ψάρεμα έως θαλάσσια σπορ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα σκάφη Pontoon, ήρθατε στο σωστό μέρος. Ας ξεκινήσουμε με μερικά βασικά.

Δομή

Η δομή ενός πλωτού σκάφους είναι αρκετά απλή. Το κύτος του σκάφους αποτελείται από δύο ή τρεις πλευστικούς σωλήνες, που ονομάζονται «ποντόνια», που επιτρέπουν στο σκάφος να επιπλέει. Στην κορυφή της γάστρας βρίσκεται το κατάστρωμα του σκάφους που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση επίπλων, ενός σταθμού διεύθυνσης και ενός φράχτη γύρω από τις άκρες του αμαξώματος. Λόγω του ελάχιστου κύτους, τα πλωτά σκάφη συνήθως έχουν πολύ ρηχό βύθισμα που τους επιτρέπει να φτάσουν σε δύσκολα σημεία που τα περισσότερα άλλα σκάφη δεν μπορούν.

Τύποι

Χάρη στη διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα, τα ποντονικά σκάφη είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους, σχεδιασμένα και εξοπλισμένα για να συμπληρώνουν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τύπους που μπορείτε να βρείτε σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες με βάρκες ποντονίου διάσωσης προς πώληση περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Ψαρευτικές βάρκες Pontoon

Το ψάρεμα, που είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες ιστιοπλοΐας, τραβάει τη μεγαλύτερη προσοχή από όλους σχεδόν τους δημοφιλείς κατασκευαστές σκαφών ποντονίου, με ορισμένους να επικεντρώνονται αποκλειστικά στην κατασκευή εξειδικευμένων αλιευτικών σκαφών. Μπορείτε εύκολα να βρείτε κάθε είδους επιλογές κατάλληλες για όλους, από αρχάριους έως επαγγελματίες.

Οικογενειακά σκάφη Pontoon

Αν θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια, ταξιδεύοντας σε ομαλό νερό, ένα οικογενειακό πλωτό σκάφος θα είναι μια ιδανική επιλογή. Σχεδιασμένα για μεγάλες ομάδες ανθρώπων, τα οικογενειακά πλωτά σκάφη, που ονομάζονται επίσης «φορτηγίδες πάρτι», χαρακτηρίζονται από μεγάλα ανοιχτά καταστρώματα, άφθονα καθίσματα και διάφορες επιλογές αξεσουάρ.

Watersport Pontoon Boats

Τα πλωτά σκάφη θαλάσσιων σπορ τροφοδοτούνται συνήθως από έναν μεγάλο κινητήρα για να παρέχουν συναρπαστικές βόλτες με υψηλή ταχύτητα. Μάλιστα, μερικά από τα κορυφαία μοντέλα τροφοδοτούνται ακόμη και από διπλούς κινητήρες, ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις έχουν και τρεις εξωλέμβιες. Τα περισσότερα από τα πλωτά σκάφη που έχουν σχεδιαστεί για θαλάσσια σπορ μπορούν εύκολα να φτάσουν έως και 60 mph.

Τύλιξε

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα πλωτό σκάφος. Εάν ο προϋπολογισμός αποτελεί περιορισμό, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα μέσω των ηλεκτρονικών μας δημοπρασιών αυτοκινήτων που περιλαμβάνουν βάρκες ποντονίου διάσωσης προς πώληση. Οι δημοπρασίες μας διαρκούν όλο το χρόνο και είναι ανοιχτές σε όλους. Απλώς εγγραφείτε για να ξεκινήσετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε από τα σκάφη διάσωσης ή μεταχειρισμένα ποντονικά σκάφη προς πώληση που περιλαμβάνονται στο απόθεμά μας, καλέστε μας στο +1 (503) 298-4300Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. (GMT-8:00) ή email [email protected].

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply