Φορτηγά και Φορτηγά σε Λογικές Τιμές για Παράδοση Παράδοσης

0
Φορτηγά και Φορτηγά σε Λογικές Τιμές για Παράδοση Παράδοσης

Όπως γνωρίζετε, τα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για καθημερινές ρουτίνες, όπως η οδήγηση στη δουλειά ή η μεταφορά των παιδιών στο σχολείο, αλλά και για εμπορικούς σκοπούς. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας είναι να αναλάβετε μια παράπλευρη υπηρεσία παράδοσης. Όποτε υπάρχει ελεύθερος χρόνος, συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των Σαββατοκύριακων, μπορείτε να βοηθήσετε στην παράδοση αγαθών για καταναλωτικούς γίγαντες όπως η Walmart ή η Amazon (ακόμη και το Doordash). Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για τα προς το ζην, σωστά; Ειδικά κοντά στο τέλος του χρόνου και με πολλές καλές γιορτές μπροστά, όταν ο κόσμος ψωνίζει πιο συχνά στο διαδίκτυο.

Όταν πρόκειται για παραδόσεις πλευρικής φασαρίας, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά ποιο όχημα θα χρησιμοποιήσετε. Μια υπέροχη ιδέα AutoBidMaster έχει να επενδύσει σε ένα μεταχειρισμένο φορτηγό ή φορτηγό από την αρχή. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα και να ξεκινήσετε την πρόσθετη εμπορική σας δραστηριότητα με λιγότερο απαιτητικές επιλογές. Έτσι, σας προσκαλούμε να αναζητήσετε τα πιο κατάλληλα και οικονομικά οχήματα που ταιριάζουν καλύτερα στις αναφερόμενες εργασίες.

Ford Transit

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτό το όχημα είναι ότι μπορεί να μεταφέρει πολύ φορτίο. Είναι πιθανώς ένας από τους λόγους που το Ford Transit εξακολουθεί να είναι το εμπορικό φορτηγό με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να κάνετε προσφορές για το καλύτερο Ford Transit σας AutoBidMaster και εξοικονομήστε χρήματα.

Σας συμβουλεύουμε να εξετάσετε το Ford Transit T του 2019, με 487 πόδια3 (13,8 μ3) χώρου φόρτωσης και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 4.630 λίβρες (2.100 κιλά). Αν ψάχνετε για κάτι μικρότερο αλλά με εξαιρετικές παραμέτρους απόδοσης, σκεφτείτε το Ford Transit Connect 2020. Η βασική του διαμόρφωση έχει χώρο φόρτωσης 127 πόδια3 (3,6 μ3) και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.609 λίβρες (730 κιλά).

Όταν αγοράζετε την επιλογή Ford Transit με ψηλή οροφή, ένα άτομο 5 ποδιών μπορεί να σταθεί στον χώρο φόρτωσης. Μπορείτε επίσης να το αποκτήσετε με διπλές συρόμενες και πίσω πόρτες φόρτωσης για να έχετε άφθονο χώρο για ασφαλή εργασία με φορτίο ή εργαλεία. Η Ford δίνει στον οδηγό την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε σχεδόν 60 διαφορετικές διαμορφώσεις Transit van με διάφορες επιδόσεις και εξωτερικές παραμέτρους.

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

Εάν πρόκειται να παραδώσετε σημαντικό όγκο εμπορευμάτων, αυτό το μοντέλο βαν είναι η τέλεια λύση. Το Mercedes-Benz Sprinter έχει εξαιρετικό δείκτη μέγιστου ωφέλιμου φορτίου, ο οποίος φτάνει έως και τις 6.724 λίβρες (3.050 κιλά). Θα είναι αρκετό για να καλύψει μερικές μεγάλες παραγγελίες παράδοσης. Η υψηλή χωρητικότητά του και πολλές χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες, όπως κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρας βροχής, κάνουν τη μεταφορά του φορτίου άνετη. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις διαμορφώσεις Mercedes-Benz Sprinter που έχουμε στο απόθεμά μας.

Σύμφωνα με διάφορες απόψεις, το πιο αξιόπιστο είναι το μοντέλο Mercedes-Benz Sprinter 2 2019 με χώρο φόρτωσης 565 πόδια3 (16 μ3). Ένα άλλο πλεονέκτημα της αναφερόμενης διαμόρφωσης είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου για ένα τόσο ισχυρό van. Σε λειτουργία συνδυασμού, το Sprinter επιτυγχάνει περίπου 20 MPG ή 12 l/100 km. Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα κατά την παράδοση αγαθών.

Isuzu N-Series

Isuzu NPR

Αυτός ο γνωστός Ιάπωνας κατασκευαστής ειδικεύεται σε φορτηγά και λεωφορεία μεσαίου τύπου. Για εξαιρετική αναλογία ποιότητας-τιμής, θα έχετε αξιοπρεπή απόδοση καυσίμου και μεγάλη διάρκεια ζωής με υψηλή ικανότητα. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε μια περιουσία όταν επιλέγετε ένα Isuzu N-Series με AutoBidMaster.

Η πιο κοινή και δοκιμασμένη στο χρόνο διαμόρφωση φορτηγού Isuzu box είναι η τροποποίηση NPR με εγκατεστημένο βασικό κινητήρα ντίζελ 5,2 λίτρων ή αερίου 6,0 λίτρων. Μαζί με τις εξαιρετικές επιδόσεις, τα οχήματα Isuzu ξεχωρίζουν για την ευελιξία τους και την ορατότητα του οδηγού. Είναι απαραίτητο, ειδικά σε αστικές περιοχές που σας επιτρέπουν να ελέγχετε το φορτηγό όταν οδηγείτε αποτελεσματικά.

Όταν μιλάμε για το βασικό μοντέλο, μπορεί να αποδώσει σχεδόν 6.500 λίβρες (2.950 κιλά) φορτίου. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του Isuzu NRP-HD στη βελτιωμένη του διαμόρφωση φτάνει κατά μέσο όρο τις εντυπωσιακές 8.600 λίβρες (3.900 κιλά).

Το μήκος του κιβωτίου του μοντέλου Isuzu NRP φτάνει τα 16 πόδια (4,9 m), γεγονός που σας προσφέρει άφθονο χώρο φόρτωσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στάνταρ (που έχει ελαφρώς καλύτερες δυνατότητες ρυμούλκησης λόγω της ελαφρότητάς του) και διαμορφώσεις καμπίνας πληρώματος Isuzu NRP.

Nissan NV

Nissan NV

Μπορείτε να βρείτε πολλές διαμορφώσεις αυτού του συμπαγούς βαν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με ψηλή οροφή. Το μοντέλο Nissan NV προσφέρει πολύ χώρο φόρτωσης τόσο στη στάνταρ όσο και στην έκδοση υψηλής οροφής. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του μοντέλου, μπορείτε να επιλέξετε από τα φορτηγά Nissan NV με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 2.645 λίβρες (1.200 κιλά) και έως 3.860 λίβρες (1.750 κιλά). Αν μιλάμε για το χώρο φορτίου, μπορεί να φτάσει τα 318 πόδια3 (9 μ3). Επιλέξτε όποια διαμόρφωση Nissan NV θέλετε παίρνοντας μέρος στις ηλεκτρονικές μας δημοπρασίες αυτοκινήτων.

Μιλώντας για μερικές συμβουλές από το AutoBidMaster, σας συμβουλεύουμε να εξετάσετε το μοντέλο Nissan NV200 2019. Αυτό το συμπαγές βαν εργασίας έχει τη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης από οποιοδήποτε άλλο σε παρόμοια κατηγορία. Προσφέρει επίσης αξιοπρεπή χώρο φόρτωσης για ένα συμπαγές φορτηγό. Σε γενικές γραμμές, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε μια δευτερεύουσα επιχείρηση με την παράδοση πακέτων.

Chevrolet Silverado

Chevrolet Silverado

Για να κάνουμε τη λίστα μας διαφορετική και πλήρη, ας συμπεριλάβουμε ένα φορτηγό σε αυτήν. Αυτός ο τύπος οχήματος είναι ιδανικός για γρήγορη παράδοση από πόρτα σε πόρτα σε μια πόλη. Το πλήρους μεγέθους Chevrolet Silverado αναγνωρίζεται ως ένα από τα φορτηγά με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ και απλά δεν μπορούσαμε να το προσπεράσουμε χωρίς προσοχή! Ρίξτε μια ματιά στις εξαιρετικές και προσιτές προσφορές της Chevrolet Silverado που είναι διαθέσιμες στις ηλεκτρονικές μας δημοπρασίες.

Εάν θέλετε να αγοράσετε αυτό το μοντέλο pickup, σας συμβουλεύουμε να εξετάσετε τη διαμόρφωση Chevy Silverado 2018, 1500. Αυτή η επιλογή έχει μια αξιοπρεπή αναλογία τιμής-ποιότητας και είναι αρκετά δημοφιλής στην αγορά των ΗΠΑ. Επιπλέον, το μοντέλο 1500 Silverado έχει τέλειες δυνατότητες απόδοσης και ελέγχου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις επενδύσεις αμαξώματος: Regular, Double ή Crew Cabs. Όλα έχουν εξαιρετικές δυνατότητες για παράδοση φορτίου. Για παράδειγμα, η διαμόρφωση 4WD Crew Cab έχει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 2.120 lbs (961 kg). Είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορες παραδόσεις στο πλάι.

Στο τέλος

Ελπίζουμε ότι AutoBidMaster’s Οι προτάσεις σάς παρείχαν μερικές χρήσιμες ιδέες για το πώς να ξεκινήσετε μια εργασία παράδοσης πλευρικής ταχύτητας και φθηνά. Το κύριο σημείο εδώ είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να ξεκινήσετε μια επιπλέον μικρή επιχείρηση και να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Στις ηλεκτρονικές μας δημοπρασίες αυτοκινήτων, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επισκευάσιμων φορτηγών και φορτηγών με μικρές ζημιές που είναι οι πιο κατάλληλες επιλογές για να ξεκινήσετε την παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών παράδοσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες ευκαιρίες. AutoBidMaster προσφέρει πολλές επιλογές. Ξεκινήστε την αναθεώρησή τους από εγγραφή στην πλατφόρμα μας, ανεβάζοντας ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, υποβάλλοντας μια κατάθεση ασφαλείας και, στη συνέχεια, θα γίνετε μέλος της κοινότητας των λάτρεις του αυτοκινήτου.

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις και αιτήματα σχετικά με τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες αυτοκινήτων και η ομάδα των επαγγελματιών μας θα σας βοηθήσει. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές) για να λάβετε βοήθεια.

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply