Τρεις ιστορίες από πελάτες σε όλο τον κόσμο

1
Τρεις ιστορίες από πελάτες σε όλο τον κόσμο

Καλές γιορτές σε όλους! Το 2022 έχει σχεδόν τελειώσει. Εδώ στο AutoBidMaster, σκεφτόμαστε μια μεγάλη χρονιά και προετοιμαζόμαστε για μια άλλη. Για να αποχαιρετήσουμε το 2022, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε μερικά αυτοκίνητα που έχουν αγοραστεί διεθνώς ή έχουν αποσταλεί διεθνώς.

Πρώτος, είναι ένας πελάτης που αγόρασε αυτό το απίστευτο σκούρο γκρι 2022 Tesla Model X! Η εξαιρετική ομάδα μας στη χώρα της Γεωργίας βοήθησε αυτόν τον πελάτη στη διαδικασία εύρεσης του οχήματός του, αγοράς και αποστολής του σε αυτόν. Το καλύτερο από όλα, αυτό το ηλεκτρικό όχημα υψηλών επιδόσεων είναι ήδη σπίτι με τον νέο, και χαρούμενο, ιδιοκτήτη του! Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το όμορφο όχημα.

2022 Tesla Model X
2022 Tesla Model X

Δεύτερον, είναι αυτό το κομψό κόκκινο GMC Terrain SLT! Αυτό το όχημα αγοράστηκε εδώ στις ΗΠΑ με τη βοήθεια της εργατικής μας Ομάδας Διεθνών Πωλήσεων και αποστέλλεται στην Αυστραλία! Αυτό είναι ένα εκπληκτικό ταξίδι, και όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, ο νέος ιδιοκτήτης έχει ήδη το αυτοκίνητό του και το λατρεύει. Με AutoBidMaster Μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο και να το στείλετε οπουδήποτε στον κόσμο!

Η GMC Terrain SLT και ο ιδιοκτήτης της

Τέλος, ένας πελάτης από τη Χιλή, ο οποίος είχε ήδη αγοράσει ένα ποδήλατο μαζί μας, ήταν τόσο ικανοποιημένος με την αγορά του που επέστρεψε για περισσότερα οχήματα. Αυτή τη φορά, ο Abiel αγόρασε αυτή την εκπληκτική λευκή Mercedes-Benz GLC 300 του 2018 και αργότερα επέλεξε ένα υπέροχο λευκό Chevrolet Camaro. Μας αρέσει το στυλ του!

Mercedes-Benz GLC 300 2018
Chevrolet Camaro

«Ήταν όνειρο για μένα να το έχω μπροστά μου και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την υπηρεσία που παρέχει το AutoBidMaster από τότε που επέλεξα το αυτοκίνητό μου μέχρι να το παραλάβω. Μετά αποφάσισα να αγοράσω ένα τρίτο, ένα Chevrolet Camaro που θα πάει απευθείας στο συνεργείο για να μπορέσω να το οδηγήσω σύντομα».

Ο Abiel αγόρασε και απέστειλε τα οχήματά του με την ειδική φροντίδα της καταπληκτικής μας ομάδας στο Ελ Σαλβαδόρ! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτούς εδώ.

Μην ξεχνάς, AutoBidMaster έχει ομάδες έτοιμες να σας βοηθήσουν όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι έτοιμοι και περιμένουν να σας βοηθήσουν με το φάσμα των υπηρεσιών, όπως συμβουλές, επιλογή αυτοκινήτου, έλεγχος του ιστορικού του με ClearVin κανω ΑΝΑΦΟΡΑ, και φυσικά βοηθώντας στη δημιουργία εγχώριων ή/και διεθνών υπηρεσιών αποστολής. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ μαζί μας!

Για να έχετε το όχημά σας από AutoBidMaster, κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα δημοπρασιών, ανεβάστε ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, καταθέστε μια εγγύηση και κάντε προσφορά για τα αυτοκίνητα που επιθυμείτε! Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις και συγκεκριμένα αιτήματα ή να μας καλέσετε στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply