Το Yamaha MT 15 MotoGP Edition κυκλοφόρησε στην Ινδία

0
Το Yamaha MT 15 MotoGP Edition κυκλοφόρησε στην Ινδία

Στην Ινδία, η Yamaha παρουσίασε το νέο MT 15 Monster Energy MotoGP Edition. Το νέο Yamaha MT 15 MotoGP Edition έρχεται με αισθητικές βελτιώσεις και η τιμή του είναι 1,48 lakh Rs (πρώην εκθεσιακός χώρος). Η νέα έκδοση κοστίζει περίπου 1.400 Rs περισσότερο από την τυπική MT-15, η οποία κοστίζει 1.45.600 Rs. Με την πληρωμή ενός ονομαστικού ποσού 2.000 Rs, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν προκράτηση της μοτοσυκλέτας online ή στον εκθεσιακό χώρο.

Οι επεκτάσεις του ρεζερβουάρ βενζίνης στο Yamaha MT 15 MotoGP Edition περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά γραφικά Monster Energy. Το braning MotoGP μπορεί να παρατηρηθεί στα καλύμματα του ρεζερβουάρ καυσίμου, στα πλαϊνά πάνελ και στο ίδιο το ρεζερβουάρ καυσίμου. Χρυσή μπογιά καλύπτει το μεγάλο λογότυπο της Yamaha. Εκτός από αυτές τις τροποποιήσεις, η μοτοσικλέτα μοιάζει με μια συμβατική μοτοσυκλέτα. Η μοτοσικλέτα διαθέτει διπλά LED DRL και προβολέα LED προβολέα. Το νέο μοντέλο διατίθεται σε μονό μαύρο χρώμα και διαθέτει γραφικά Monster Energy MotoGP Edition.

Ο ίδιος μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 155cc, συμβατός με BS6, τροφοδοτεί το MT 15 MotoGP Edition. Ο κινητήρας, ο οποίος συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και συμπλέκτη με παντόφλες και υποβοήθηση, μπορεί να παράγει μέγιστη ισχύ 18,3 ίππων και μέγιστη ροπή 14,1 Nm.

Μπροστινά και πίσω υδραυλικά μονοδισκόφρενα με σύστημα ABS μονού καναλιού παρέχουν δύναμη πέδησης στη μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία σκοπεύει να εξοπλίσει το MT-15 με σύστημα ABS δύο καναλιών.

Η ανάρτηση του ποδηλάτου αποτελείται από τηλεσκοπικά πιρούνια μπροστά και μια μονάδα swinggram πίσω. Διαθέτει κουμπί αποκοπής κινητήρα στο πλάι, ελαστικά radial, ψηφιακό πίνακα οργάνων LCD και πίσω φώτα LED και φλας.

Το Yamaha MT 15 είναι χτισμένο στο ίδιο πλαίσιο Deltabox με το R15 V3.0. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη της R15 Version 4.0, η οποία έχει παρατηρηθεί σε δοκιμές στην Ινδία και την Ινδονησία σε αρκετές περιπτώσεις. Η Yamaha έχει επίσης καταχωρίσει το ψευδώνυμο R2 ως εμπορικό σήμα. Αυτό μπορεί να είναι το όνομα μιας νέας μοτοσυκλέτας που θα βρίσκεται στην κορυφή του R15.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply