Το 2021 TVS Apache RR 310 θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου με νέες ενημερώσεις

0
Το 2021 TVS Apache RR 310 θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου με νέες ενημερώσεις

Το TVS Apache RR 310 υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2021, σύμφωνα με την TVS Motor Company. Η εκτόξευση, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω του καταστροφικού δεύτερου κύματος COVID-19. Η επιχείρηση έστειλε μια πρόσκληση στα μέσα ενημέρωσης για το ντεμπούτο του νέου μοντέλου στις 30 Αυγούστου στην πίστα αγώνων αγώνων του Μαντράς (MMRT) του Chennai. Στο MMRT, η εταιρεία θα κάνει το ντεμπούτο του νέου Apache RR 310.

Το TVS Apache RR 310 αναμένεται να υποστεί αρκετές βελτιώσεις το 2021, οι οποίες θα μπορούσαν βελτίωση της συνολικής ποιότητας οδήγησης της μοτοσυκλέτας. Οι λεπτομέρειες των πιθανών τροποποιήσεων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Η νέα μοτοσικλέτα είναι πιθανό να περιλαμβάνει ρύθμιση προφόρτισης στα μπροστινά πιρούνια USD, παρόμοια με αυτή που έλαβε το ενημερωμένο Apache RTR 200 4V. Αυτή η αναβάθμιση θα αρέσει στους αναβάτες που προτιμούν να προσαρμόσουν τη διαμόρφωση της ανάρτησής τους ώστε να ταιριάζει με την οδηγική άνεση και το στυλ τους. Το άνοιγμα των μοχλών μπορούσε να ρυθμιστεί.

Ο κινητήρας του 2021 TVS Apache RR 310 ενδέχεται να λάβει άλλη αναβάθμιση. Η μοτοσικλέτα τροφοδοτείται από έναν μονοκύλινδρο κινητήρα DOHC 313 κυβικών με αντίστροφη κλίση, ο οποίος πιθανότατα θα τροποποιηθεί για να παρέχει περισσότερη ισχύ. Αυτός ο κινητήρας παράγει επί του παρόντος ισχύ 34 ίππων και ροπή 27,3 Nm.

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι οδήγησης στη μοτοσικλέτα και το TVS μπορεί να αυξήσει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα αναβάτη. Η παρούσα χαρτογράφηση κινητήρα για τις λειτουργίες οδήγησης Urban και Rain είναι ανακριβής. Δεν παρέχει στον κινητήρα αρκετή ροπή χαμηλού επιπέδου, η οποία είναι απαραίτητη για τις μετακινήσεις στην πόλη. Τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης θα συμβάλουν στη βελτίωση της συνολικής οικονομίας καυσίμου της μοτοσυκλέτας.

Νέα ελαστικά θα τοποθετηθούν στο νέο Apache RR 310. Η κυβέρνηση εξέδωσε νέο νόμο που απαγορεύει όλες τις εισαγωγές ελαστικών ξένης κατασκευής. Τα ελαστικά Michelin Road 5 χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη γενιά. Το αναβαθμισμένο μοντέλο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνοδεύεται από ελαστικά TVS Eurogrip ProTorq Extreme, τα οποία η εταιρεία δοκιμάζει εδώ και αρκετό καιρό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply