Τον Αύγουστο του 2021, η επόμενη γενιά Royal Enfield Classic 350 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της

0
Τον Αύγουστο του 2021, η επόμενη γενιά Royal Enfield Classic 350 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της

Η Royal Enfield ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη νέα γενιά RE Classic 350, η οποία έχει ήδη εμφανιστεί στους δρόμους της Ινδίας. Το νέο Royal Enfield Classic 350 φέρεται να εθεάθη στο Jaisalmer του Ρατζαστάν, ενώ γύριζε μια επίσημη τηλεοπτική διαφήμιση.

Η ακριβής ημερομηνία ντεμπούτου του Classic δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί από την επιχείρηση. Η ετοιμότητα της μοτοσυκλέτας για ντεμπούτο επιβεβαιώθηκε από πρόσφατες παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων TVC. Το νέο Royal Enfield Classic 350 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2021.

Η νέα γενιά The Royal Enfield Classic 350 διατηρεί τη σχεδίαση του αρχικού μοντέλου ενώ προσθέτει μερικές νέες βελτιώσεις. Στρογγυλοί προβολείς σε ρετρό στυλ με χρωμιωμένα πλαίσια, επιχρωμιωμένη εξάτμιση, στρογγυλοί καθρέπτες, ρεζερβουάρ βενζίνης σε σχήμα δάκρυ και εμφανή εμπρός και πίσω φτερά είναι όλα τα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας. Διαθέτει νέο πίσω φως και φλας, καθώς και πιο συμπαγές πίσω προφίλ.

Η τηλεοπτική διαφήμιση απεικονίζει τρία διαφορετικά μοντέλα του νέου Classic 350: ένα μονοθέσιο, ένα διθέσιο και το 350 Signals Edition. Οι ζάντες αλουμινίου θα είναι στάνταρ στην έκδοση Signals, ενώ οι ζάντες με ακτίνες θα είναι στάνταρ στις κανονικές εκδόσεις. Η νέα γενιά RE Classic 350 είναι κατασκευασμένη με τον ίδιο σχεδιασμό με το Meteor 350. Η νέα πλατφόρμα, που ονομάζεται αρθρωτή αρχιτεκτονική «J», θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας νέας γενιάς ποδηλάτων RE 350cc. Το Meteor 350, το οποίο αντικαθιστά το διάσημο παρατσούκλι Thunderbird, λέγεται ότι έχει βελτιώσει τη συνολική ποιότητα και τα χαρακτηριστικά κύλισης χάρη στη διπλή δομή του κάτω σωλήνα.

Ένας μπροστινός τροχός 19 ιντσών και πίσω τροχός 18 ιντσών με ακτινωτές ζάντες θα είναι διαθέσιμοι στο νέο RE Classic 350. Ζάντες αλουμινίου χωρίς σωλήνα μπορεί να είναι διαθέσιμες στο κορυφαίο μοντέλο. Ο πίνακας οργάνων του ποδηλάτου έχει ενημερωθεί ώστε να περιλαμβάνει ξεχωριστή ψηφιακή ένδειξη με μετρητή καυσίμου. Το νέο Royal Enfield Classic 350 θα κινείται από έναν κινητήρα 349cc με έγχυση καυσίμου με μέγιστη ισχύ 20,2 ίππων στις 6.100 rpm και μέγιστη απόδοση ροπής 27 Nm στις 4.000 rpm. Θα συνδυάζεται με κιβώτιο 5 σχέσεων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply