Τι πρέπει να έχετε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας;

0
Τι πρέπει να έχετε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας;

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου για να αποθηκεύουν διάφορα πράγματα, τα οποία, στις περισσότερες περιπτώσεις, αποδεικνύονται άχρηστα. Ωστόσο, οι έμπειροι οδηγοί έχουν τις λίστες τους με αντικείμενα και συσκευές που θα είναι οι καλύτερες επιλογές για να έχετε εκεί. Τι πρέπει να βάλετε στο ντουλαπάκι για να είστε πλήρως οπλισμένοι σε απρόβλεπτες καταστάσεις, ειδικά όταν έρχεται κρύος καιρός; AutoBidMaster έχει κάποιες προτάσεις. Ας τακτοποιήσουμε τα πάντα!

Γυαλιά ηλίου

Το έντονο ηλιακό φως, οι αντανακλάσεις από το χιόνι και τα τρεμόπαιγμα στην άσφαλτο μπορούν να εκθαμβώσουν και να δημιουργήσουν μια επικίνδυνη κατάσταση στο δρόμο. Ο οδηγός πρέπει να δει καθαρά τι συμβαίνει κατά την οδήγηση. Επιπλέον, τα μάτια κουράζονται γρήγορα από τη συνεχή ένταση. Επομένως, σε αυτή την περίπτωση, τα γυαλιά ηλίου θα πρέπει να βρίσκονται στο ντουλαπάκι του συνοδηγού οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμα κι αν τα φοράτε σπάνια.

Χάρη σε αυτό το αξεσουάρ, τα μάτια σας θα ξεκουραστούν, δεν θα χρειαστεί να καταπονήσετε την όρασή σας και δεν θα χάσετε καμία μικρή λεπτομέρεια στο δρόμο.

Φορητή Μίζα Αυτοκινήτου

Φορητή Μίζα Αυτοκινήτου

Φανταστείτε μια κατάσταση όταν η μπαταρία του αυτοκινήτου πέφτει ξαφνικά και δεν ξέρετε πώς να την εκκινήσετε. Τέτοιο πρόβλημα μπορεί να προκληθεί ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε τμήμα του δρόμου. Επιπλέον, μπορεί να μην υπάρχουν πάντα άλλοι οδηγοί κοντά που θα σας βοηθήσουν με την εκκίνηση του οχήματός σας. Ένα φορητό jump starter μπορεί να λύσει το πρόβλημα, το οποίο, χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορεί εύκολα να χωρέσει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Σας επιτρέπει να φορτίζετε την μπαταρία περισσότερες από μία φορές, ακόμα κι αν οι ενδείξεις της είναι στο μηδέν.

Τέτοιες συσκευές είναι κατάλληλες τόσο για αυτοκίνητα όσο και για φορτηγά και δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε βενζίνη ή ντίζελ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η φορητή μίζα θα προστατεύεται από το πάγωμα ενώ βρίσκεται στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Σε λίγα λεπτά, η φορητή μίζα θα αναζωογονήσει το αυτοκίνητο και μπορείτε να συνεχίσετε το δρόμο σας.

Φορτιστής Gadgets

Φορητός φορτιστής Gadget

Η μπαταρία των κινητών τηλεφώνων μπορεί να σβήσει ανά πάσα στιγμή. Ακόμα κι αν φορτίζετε με σύνεση το smartphone σας πριν φύγετε από το σπίτι, οι καταστάσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές: πολυάριθμες κλήσεις, ασταθή σήματα δικτύου, επιθυμία να περάσει η ώρα σε μποτιλιαρίσματα παίζοντας παιχνίδια και πολλά άλλα.

Μπορεί να είναι επικίνδυνο να μείνεις χωρίς μέσο επικοινωνίας. Επομένως, ένας φορτιστής gadget θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Η αρχή λειτουργίας του είναι απλή: φορτίζει το κινητό από τον αναπτήρα ενώ λειτουργεί ο κινητήρας του οχήματος. Ταυτόχρονα, απαιτείται προσαρμογέας USB για τη χρήση της συσκευής. Ως αποτέλεσμα, το τηλέφωνο θα είναι ξανά γεμάτο ρεύμα, ακόμα κι αν ήταν εντελώς απενεργοποιημένο πριν.

Χάρτης από χαρτί

Χάρτης από χαρτί

Αναφέρθηκε ήδη παραπάνω ότι τα gadget μερικές φορές αποτυγχάνουν: το τηλέφωνο μπορεί να αποφορτιστεί και ο πλοηγός μπορεί να χάσει την επαφή με τον δορυφόρο. Και τι θα κάνετε σε μια τέτοια κατάσταση όταν βρεθείτε σε μια άγνωστη περιοχή; Σε αυτή την περίπτωση, ένας συνηθισμένος άτλαντας αυτοκινητόδρομου θα βοηθήσει.

Συνήθως, ο χάρτινος χάρτης έχει συμπαγείς διαστάσεις, είναι φθηνός και δεν εξαρτάται από τη φόρτιση ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Με έναν τέτοιο οδηγό ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να χαθείτε.

Φακός

Φακός

Μερικές φορές το αυτοκίνητο μπορεί ξαφνικά να σταματήσει να λειτουργεί τη νύχτα σε μη φωτισμένα τμήματα του δρόμου και θα πρέπει να δείτε τι συμβαίνει κάτω από το καπό του οχήματος. Ένας συνηθισμένος φακός θα ήταν χρήσιμος σε τέτοιες καταστάσεις. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να βρείτε γρήγορα ένα διάλειμμα και να το διορθώσετε.

Τα μοντέλα φακών μετώπου έχουν τα πλεονεκτήματά τους εδώ. Εξάλλου, εάν και τα δύο χέρια είναι ελεύθερα, η δυσλειτουργία μπορεί να εξαλειφθεί πιο γρήγορα.

Κουτί μεσημεριανού γεύματος

Δεν ξέρεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί να περάσεις στο αυτοκίνητο. Και πάλι, απρόβλεπτες καταστάσεις και μποτιλιαρίσματα μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Ως εκ τούτου, είναι πολύ βολικό αν έχετε πάντα ένα δοχείο για ζεστά τρόφιμα στο χέρι.

Συνήθως αποτελείται από δύο ή περισσότερες θήκες στις οποίες μπορείτε να βάλετε διαφορετικά πιάτα. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν θέσεις για την αποθήκευση κουταλιών και πιρουνιών. Επιπλέον, το φαγητό μπορεί να ζεσταθεί απευθείας στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας την υποδοχή του αναπτήρα. Είναι πολύ βολικό για όσους περνούν πολύ χρόνο στο δρόμο και θέλουν να φάνε καλά.

GPS Tracker

GPS Tracker

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συνήθως φοβούνται ότι τα οχήματά τους θα μπορούσαν να κλαπούν. Δυστυχώς, κανείς δεν έχει ανοσία σε αυτό, αλλά τα ισχυρά συστήματα συναγερμού δεν λειτουργούν πάντα αποτελεσματικά. Για να γνωρίζετε πού βρίσκεται το αυτοκίνητο, μπορείτε να κρατήσετε μια απλή συσκευή, όπως έναν ιχνηλάτη GPS, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Είναι συμπαγές και εύκολο στη χρήση. Η συσκευή συνοδεύεται από κάρτα SIM, χάρη στην οποία οι δορυφόροι κινητής επικοινωνίας βοηθούν στην εύρεση του χώρου όπου βρίσκεται το αυτοκίνητο. Επιπλέον, εκτελεί και άλλες λειτουργίες. Για παράδειγμα, εάν είναι απαραίτητο, μπλοκάρει τη λειτουργία ορισμένων συστημάτων οχημάτων και παρακολουθεί την κατανάλωση καυσίμου, τη διαδρομή και τα χιλιόμετρα. Με τον ιχνηλάτη, η εύρεση ενός αυτοκινήτου απαιτεί λίγο χρόνο. Το αποτέλεσμα αναζήτησης μπορεί να ληφθεί με τη μορφή εικόνας σε εικονικούς χάρτες.

Περίληψη

Αυτή η λίστα μπορεί να επεκταθεί επειδή κάθε οδηγός έχει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι πρέπει να παίρνουν το φάρμακό τους περιοδικά και μια καλή ιδέα είναι να το έχουν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, σας συμβουλεύουμε να γεμίσετε το ντουλαπάκι με είδη πρώτης ανάγκης αφού μπορεί να χρειαστούν την πιο απροσδόκητη στιγμή.

AutoBidMaster σας προσφέρει επίσης επισκευάσιμα οχήματα προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων μοτοσυκλετών, μηχανοκίνητων σκαφών, τζετ σκι και άλλων αντικειμένων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ελέγξτε το απόθεμά μας με περισσότερες από 160.000 παρτίδες δημοπρασιών και κάντε μια προσφορά! Για να το κάνεις, απλά κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στον ιστότοπό μας, δώστε μας αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και καταθέστε μια εγγύηση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας online ανά πάσα στιγμή ή να μας καλέσετε στη διεύθυνση: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply