Συναρπαστικά γεγονότα για τον Ferdinand Porsche και τα αυτοκίνητά του

1
Συναρπαστικά γεγονότα για τον Ferdinand Porsche και τα αυτοκίνητά του

Η Porsche έχει εδώ και καιρό μια αξιοπρεπή θέση ανάμεσα στα σπορ πολυτελή αυτοκίνητα. Δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι πέρα ​​από ένα καλά μελετημένο concept και εξαιρετική ποιότητα για αυτό. Εκτός από όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ferdinand Porsche, έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη της επιχείρησης και έχει κάνει τα απαραίτητα βήματα για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα της Porsche στην αγορά του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή, οι λάτρεις των αυτοκινήτων έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μάρκα. Γι’ αυτό το AutoBidMaster Η ομάδα σας προσκαλεί να δείτε τα πιο απροσδόκητα γεγονότα και λεπτομέρειες σχετικά με τον ιδρυτή Ferdinand Porsche και τα αυτοκίνητά του.

Η Porsche είναι ο πολυτιμότερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Σύμφωνα με Reuters, η Porsche ξεπέρασε τη μητρική της εταιρεία Volkswagen και έγινε η πιο ακριβή αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη από το 2022. Προκαλείται από την απότομη άνοδο της τρέχουσας τιμής της μετοχής της Porsche. Η έντονη εστίαση σε πλούσιους πελάτες συνέβαλε επίσης στην άνοδο του κατασκευαστή, καθώς θα υπάρχει πάντα ζήτηση από πιθανούς πελάτες.

Παρεμπιπτόντως, η Porsche συγκαταλέγεται στις 100 πιο ακριβές μάρκες, σύμφωνα με το Forbes.

Η Porsche Company συμμετείχε πρώτα στην παροχή συμβουλών

Η Porsche Company συμμετείχε πρώτα στην παροχή συμβουλών

Πριν από την κατασκευή οχημάτων, ο Ferdinand Porsche ίδρυσε την εταιρεία του, η οποία ασχολούνταν με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ωστόσο, η μοίρα οδήγησε τον υποψήφιο μηχανικό στην αυτοκινητοβιομηχανία. Και δεν γινόταν αλλιώς! Ο πατέρας του Ferdinand ήταν ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων και η Porsche junior εργαζόταν εκεί από τα 15 του.

Από την αρχή, η εταιρεία Porsche ανέπτυξε κινητήρες για διάφορους τύπους μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των αερομεταφορών! Ο Ferdinand κυκλοφόρησε το πρώτο εμπορικό αυτοκίνητο μόλις δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της επιχείρησης.

Το Volkswagen Beetle είναι το έργο της Porsche

Το Volkswagen Beetle είναι το έργο της Porsche

Όταν η εταιρεία Porsche έγινε γνωστή στην αγορά αυτοκινήτων, η γερμανική κυβέρνηση ζήτησε από το γραφείο να σχεδιάσει ένα οικονομικό οικογενειακό αυτοκίνητο για την κοινωνία που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε μαζική παραγωγή. Οι μηχανικοί κατέληξαν στο έργο ενός εξαιρετικά δημοφιλούς οχήματος στους λάτρεις των αυτοκινήτων, του Volkswagen Beetle. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία πούλησε περισσότερα από 23 εκατομμύρια αυτοκίνητα Beetle, καθιστώντας αυτή τη διαμόρφωση μία από τις πιο επιτυχημένες στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Porsche εργαζόταν σε στρατιωτικό εξοπλισμό

Η Porsche εργαζόταν σε στρατιωτικό εξοπλισμό

Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ferdinand Porsche ασχολήθηκε με την ανάπτυξη μηχανών με υβριδικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής καθώς και κινητήρες για αερόπλοια και αεροπλάνα. Για τη συνεισφορά του, ο μηχανικός έλαβε τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή στο Αυστριακό Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, παρόλο που ο Ferdinand δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ κανένα πανεπιστήμιο στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το γραφείο μηχανικών της Porsche δημιούργησε οχήματα παντός εδάφους με βάση τη διαμόρφωση του Volkswagen Beetle. Άλλα έργα περιλαμβάνουν τα άρματα μάχης Tiger και Maus, καθώς και το αυτοκινούμενο πυροβολικό Ferdinand.

Ο Ferdinand Porsche δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα

Ο Ferdinand Porsche δημιούργησε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα

Ένα τόσο κοινό πράγμα για εμάς όπως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν μια καινοτομία μόλις πριν από περίπου δέκα χρόνια, χρονολογείται από το 1898, όταν ο Ferdinand Porsche σχεδίασε το πλήρως ηλεκτρικό όχημά του, το Egger-Lohnen Phaeton, ή απλώς P1.

Ο Ferdinand παρουσίασε το επίτευγμά του στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού το 1900, όπου το Egger-Lognen αναγνωρίστηκε ως η πιο καινοτόμος λύση στην αυτοκινητοβιομηχανία εκείνη την εποχή. Ωστόσο, η Porsche αποφάσισε να μην λανσάρει τη διαμόρφωση Phaeton σε μαζική παραγωγή.

Ένα μοντέλο της Porsche είχε δεκαεννέα εκδόσεις

Ένα μοντέλο της Porsche είχε δεκαεννέα εκδόσεις

Όταν ερευνούμε την ιστορία της επιτυχίας της Porsche, μπορούμε να δηλώσουμε με κάθε βεβαιότητα ότι η επιμονή είναι το μυστικό. Κοιτάζοντας πίσω στο 1963, η εταιρεία παρουσίασε την πιο ραγδαία διαμόρφωση οχημάτων της, την Porsche 911, στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Κυνηγώντας την καλύτερη απόδοση και ποιότητα, οι ειδικοί της Porsche παρουσίασαν 19 διαμορφώσεις του μοντέλου 911! Δεν υπάρχει όριο στην τελειότητα.

Οι προσπάθειες και οι προθέσεις απέδωσαν πλήρως την Porsche. Από την κυκλοφορία του μοντέλου 911 το 1963, η εταιρεία έχει πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο οχήματα και έχει σχεδιάσει επτά γενιές αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι λάτρεις των αυτοκινήτων υποθέτουν ότι η Porsche 911 είναι ένα από τα καλύτερα οχήματα που έχει κατασκευάσει ποτέ η αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Porsche δεν περιορίζεται μόνο στα αυτοκίνητα

Η Porsche δεν περιορίζεται μόνο στα αυτοκίνητα

Αν και αυτή η μάρκα είναι ευρέως γνωστή για τα υψηλής ποιότητας σπορ αυτοκίνητα της, υπάρχουν και άλλα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Porsche. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε κινητήρες αεροσκαφών, περονοφόρα ανυψωτικά, γεωργικά τρακτέρ, ψησταριές, ρολόγια χειρός, στυλό, ακόμη και ναργιλέδες στη συλλογή της εταιρείας. Τα χαρακτηριστικά της παραγωγής της Porsche περιλαμβάνουν στιβαρό σχεδιασμό και υψηλή τιμή.

Τι θα λέγατε για τη ρυμούλκηση ενός αεροπλάνου; Η Porsche Cayenne χτύπησε το σημάδι!

Porsche Cayenne

Είναι ενδιαφέρον ότι η Porsche δεν παρουσίασε τις διαμορφώσεις SUV μέχρι το 2003. Η Porsche Cayenne ήταν πρωτοεμφανιζόμενη. Οι άνθρωποι ερωτεύτηκαν γρήγορα αυτό το μοντέλο και είναι ένα από τα καλύτερα SUV στις μέρες μας. Μεγάλη ικανότητα ελέγχου, ισχυρός κινητήρας και αυστηρή σχεδίαση έδωσαν τέλεια αποτελέσματα.

Το Cayenne μπορεί να χειριστεί ακόμα και ένα αεροπλάνο 285 τόνων! Πριν από πέντε χρόνια σημειώθηκε νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Η Porsche Cayenne, με ισχύ 385 ίππων, ρυμούλκησε ένα αεροπλάνο Airbus για περισσότερα από 40 μέτρα ή περίπου 130 πόδια. Εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι; Ειδικά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι η Airbus είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροπλάνα στον κόσμο.

Το Takeaway

Όπως μπορείτε να δείτε, η Porsche έχει μια απίστευτη ιστορία γεμάτη με μαγευτικά και απροσδόκητα γεγονότα. Φυσικά, υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά μπορούμε να δούμε ότι η ισχυρή μάρκα συνεχίζει να ανεβαίνει και να αναπτύσσεται.

Μας AutoBidMaster Η πλατφόρμα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επισκευάσιμων οχημάτων Porsche προς πώληση. Για να γίνετε μέλος της κοινότητας των ενθουσιωδών αυτοκινήτων μας και να ξεκινήσετε την υποβολή προσφορών, πρέπει πρώτα δημιουργία λογαριασμού, δώστε την ταυτότητά σας και μια εγγύηση και εξοικειωθείτε με τις πολιτικές μας. Αφού γίνουν όλα τα βήματα, είστε ελεύθεροι να αναζητήσετε την καλύτερη Porsche σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας online ή μέσω τηλεφώνου: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply