Ρίξτε μια ματιά στις πωλήσεις ρεκόρ σκαφών 2020 στις ΗΠΑ

5
Ρίξτε μια ματιά στις πωλήσεις ρεκόρ σκαφών 2020 στις ΗΠΑ

Καθώς πλησιάζουμε στη χειμερινή σεζόν σκαφών 2021, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι πωλήσεις των μηχανοκίνητων σκαφών θα διατηρηθούν σταθερές σε σχέση με τα ρεκόρ που σημειώθηκαν στο παρελθόν. Η National Marine Manufacturers Association (NMMA) ανακοίνωσε λιανικές πωλήσεις το 2019 περίπου 280.000 μονάδων, που είναι ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός από το 2007. Ο αριθμός δεν περιλαμβάνει μεταχειρισμένα και επισκευάσιμα σκάφη διάσωσης προς πώληση που αγοράστηκαν σε πλατφόρμες όπως το AutoBidMaster κατά την ίδια περίοδο περίοδος. Όσον αφορά το 2020, το NMMA αναμένει ότι η χρονιά θα κλείσει με 300.000 πωλήσεις νέων σκαφών.

Η χρονιά με μια ματιά

Το 2020 σημειώθηκε αύξηση ρεκόρ στις πωλήσεις νέων σκαφών τον Ιούνιο, με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να παρουσιάζουν επιβράδυνση. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν τον Σεπτέμβριο, με τον μήνα να είναι ο δεύτερος υψηλότερος σε ένα μήνα σύνολο πωλήσεων νέων μηχανοκίνητων σκαφών σε πάνω από μια δεκαετία. Η χρονιά αναμένεται να κλείσει με επίπεδα ρεκόρ πωλήσεων που δεν έχουν ξαναδεί πριν από την ύφεση του 2008-2009.

Κατηγορίες μηχανοκίνητων σκαφών

Οι κατηγορίες μηχανοκίνητων σκαφών που είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την οδήγηση νέων, μεταχειρισμένων και σκαφών διάσωσης προς πώληση μέσω της οροφής περιλαμβάνουν:

Προσωπικά σκάφη – Μια πύλη για την ιδιοκτησία σκαφών λόγω προσβάσιμων σημείων τιμής εισόδου.
Αθλητικά σκάφη Wake – Δημοφιλές σε νέα και νεότερα σκάφη και χρησιμοποιείται για wakesurfing και wakeboarding.
Καταδρομικά – Μετρήστε μεταξύ 22 και 32 πόδια και είναι δημοφιλές για διασκέδαση, χαλάρωση και «κρουαζιέρα».
αλιευτικά σκάφη γλυκού νερού – Καλύπτει περιπάτους, βάρκες κόλπου/επίπεδες, βάρκες πλωτού, μηχανοκίνητα σκάφη πολλαπλού κύτους, σκάφη καταστρώματος, αλιευτικά σκάφη αλουμινίου, κεντρικές κονσόλες και σκάφη μπάσου.

Τον Σεπτέμβριο, οι πωλήσεις των αλιευτικών σκαφών γλυκού νερού, των αλιευτικών σκαφών θαλασσινού νερού και των σκαφών ποντονίου αυξήθηκαν διψήφια και αντιπροσώπευαν το 71% των πωλήσεων νέων μηχανοκίνητων σκαφών. Σύμφωνα με τις κατηγορίες μεγέθους, οι καλύτερες επιδόσεις βρίσκονται στην κατηγορία 27 ποδιών και άνω, της οποίας οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 16% τον Σεπτέμβριο. Οι οικονομικοί αγοραστές μπορούν να στραφούν σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες σκαφών διάσωσης για ασυναγώνιστες προσφορές σε μια πλήρη γκάμα μηχανοκίνητων σκαφών.

Τελευταία λέξη

Το AutoBidMaster προσφέρει επισκευάσιμα σκάφη διάσωσης προς πώληση σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες που διαρκούν όλο το χρόνο. Για να ξεκινήσετε την υποβολή προσφορών, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό με δυνατότητα αναβάθμισης και να πραγματοποιήσετε μια επιστρέψιμη κατάθεση για να εδραιώσετε την αγοραστική σας δύναμη. Μπορείτε να εγγραφείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Google και η αναβάθμιση θα σας δώσει πρόσβαση σε μια σειρά από προνομιακά προνόμια. Μπορείτε επίσης να συζητήσετε τις απαιτήσεις σας και να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα σκάφη διάσωσης προς πώληση από την ομάδα μας. Απλώς καλέστε +1 (503) 298-4300Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. (GMT-8:00), email [email protected]ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Viber/WhatsApp στο +1 (503) 473-9895.

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply