Πώς να επιλέξετε το σωστό σκάφος αναψυχής

2
Πώς να επιλέξετε το σωστό σκάφος αναψυχής

Ο αριθμός των ενθουσιωδών σκαφών στις ΗΠΑ αυξάνεται μέρα με τη μέρα, γεγονός που εξηγεί περισσότερες από 250.000 μονάδες που πωλούνται κάθε χρόνο. Ενώ η ιδιοκτησία ενός σκάφους αναψυχής σάς επιτρέπει να επιδοθείτε σε έναν κόσμο περιπετειών, η αγορά ενός μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Οι οικονομικοί αγοραστές και εκείνοι που θέλουν να αποκομίσουν κέρδος γυρίζοντας παλιές βάρκες συχνά στρέφονται σε διαδικτυακές δημοπρασίες που προσφέρουν ανακτημένα σκάφη προς πώληση. Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες AutoBidMaster περιλαμβάνουν μια ποικιλία από προσφορές σε σκάφη διάσωσης προς πώληση και αποτελούν ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε ένα σκάφος αναψυχής χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα. Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή, σας παρουσιάζουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό σκάφος αναψυχής.

Τύπος σκάφους

Το πρώτο βήμα όταν αγοράζετε ένα σκάφος αναψυχής είναι να επιλέξετε ανάμεσα στους διαφορετικούς τύπους σκαφών προς πώληση. Ο καλύτερος τύπος σκάφους για εσάς εξαρτάται από τα πράγματα που θέλετε να κάνετε στο νερό. Είτε σας αρέσει να εξερευνάτε τον ανοιχτό ωκεανό είτε θέλετε να γνωρίσετε ήρεμα λιμάνια και λίμνες, υπάρχει ένα σκάφος για εσάς σε ανακτημένα σκάφη προς πώληση. Εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφόρων επιλογών όπως:

  • Bowriders (πολλαπλών χρήσεων – διαθέτει μπροστινό πιλοτήριο και άνετο καθιστικό για τους επισκέπτες. Είναι πιο αξιόπλοα σε σύγκριση με τα σκάφη Pontoon)
  • Σκάφη Pontoon (χρησιμοποιούνται κυρίως για γλυκό νερό και λιμάνι. Διαθέτουν ανοιχτό χώρο στο κατάστρωμα)
  • Runabouts (αποπνέουν στυλ και χρησιμοποιούνται ως άνετη μορφή μεταφοράς. Έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα και είναι δημοφιλή για βαρκάδα γλυκού νερού)
  • Άκαμπτα φουσκωτά σκάφη (συνδυάζουν την αξιοπλοΐα μεγαλύτερων σκαφών με τη λειτουργικότητα των σκαφών ανοιχτού καταστρώματος. Ιδανικά για οικογένειες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις επιλογές βαρκάδας τους)

Μέγεθος

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το καλύτερο μέγεθος σκάφους για τις απαιτήσεις σας. Τα μεγαλύτερα σκάφη σας προσφέρουν περισσότερα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, όπως τουαλέτες, συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, καμπίνες, χώρο κουζίνας και εξοπλισμό πλοήγησης. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το μεγαλύτερο είναι πάντα καλύτερο. Η αγορά ενός σκάφους που είναι πολύ μεγάλο για τις απαιτήσεις σας έχει ως αποτέλεσμα μια μειωμένη εμπειρία, καθώς μπορεί να σας αποτρέψει από το να πάτε στο νερό όσο θα θέλατε.

Τύπος μηχανής

Το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό βήμα είναι να επιλέξετε τον σωστό τύπο κινητήρα για το σκάφος σας. Ο κινητήρας που θα επιλέξετε πρέπει να είναι κατάλληλος για τον τύπο των ψυχαγωγικών σκοπών σας. Διαφορετικοί κινητήρες είναι καλύτεροι για διαφορετικούς σκοπούς, όπως εξωλέμβιες, εσωτερικές μηχανές ντίζελ, προφυλακτήρες αερίου ή πρόωση με πίδακα νερού. Η ομάδα Υπηρεσιών Αγοραστών είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα ανακτηθέν σκάφος προς πώληση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Η τελευταία λέξη

Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα δημοπρασιών σας διευκολύνει να υποβάλετε προσφορά και να αγοράσετε μια σειρά από ναυαγισμένα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στις διαθέσιμες επιλογές με τη βοήθεια των φίλτρων αναζήτησης στον ιστότοπό μας. Εγγραφείτε σήμερα για να ξεκινήσετε την υποβολή προσφορών ή μιλήστε με την ομάδα Υπηρεσιών Αγοραστών για να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές σε σκάφη διάσωσης προς πώληση. Κλήση +1 (503) 298-4300Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. (GMT-8:00) ή email [email protected].

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply