Πώς είναι να δουλεύεις με το AutoBidMaster;

0
Πώς είναι να δουλεύεις με το AutoBidMaster;

Καλησπέρα σε όλους,

Αυτόν τον μήνα, μιλήσαμε με ένα μέλος του πρώτου lounge στη Γουατεμάλα και μας είπε πώς ξεκίνησε το ταξίδι τους στη συνεργασία μαζί μας στο AutoBidMaster.

«Όλα ξεκίνησαν με μια κλήση από το AutoBidMaster που μας έκανε να ερευνήσουμε τι προσφέρουν. Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2021, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Yury και τον Neesh που όχι μόνο μας δίδαξαν το επιχειρηματικό μοντέλο αλλά και πόσο επαγγελματίες είναι και το πιο σημαντικό είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με καλές αξίες. Η πορεία που είχε η AutoBidMaster για περισσότερα από 10 χρόνια και αυτό που πέτυχε ήταν αυτό που μας ώθησε να θελήσουμε να γίνουμε μέρος του AutoBidMaster και να ανοίξουμε το πρώτο σαλόνι στη Γουατεμάλα.

Ο πρώτος μας πελάτης αγόρασε μια μοτοσικλέτα Kawasaki EX400 2021. Του εξηγήσαμε τη διαδικασία, ήξερε τι έψαχνε και αφού έκανε εγγραφή, το αγόρασε στο buy it now. Το πιο ικανοποιητικό είναι να βλέπεις ότι ο πελάτης έχει ήδη τη μοτοσικλέτα του στη Γουατεμάλα, χωρίς αμφιβολία η πρώτη πώληση δεν θα ξεχαστεί ποτέ, καθώς προσφέρουμε κάτι νέο στην αγορά και ελπίζουμε στο μέλλον, να έχουμε σημαντική ανάπτυξη δημιουργώντας πιστότητα πελατών μέσω μιας καλής εμπειρίας στην αγορά του επόμενου αυτοκινήτου σας μέσω δημοπρασίας.

Θέλουμε να συστηθούμε στην αγορά της Γουατεμάλας και να τους ενημερώσουμε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή για να αγοράσουν το επόμενο αυτοκίνητό τους σε δημοπρασίες στις ΗΠΑ. Στο μέλλον, θέλουμε να ανοίξουμε τα επόμενα σαλόνια σε άλλες χώρες της περιοχής για να μπορούμε επίσης να τα εξυπηρετούμε και να εισάγουμε την πλατφόρμα AutoBidMaster και όλα τα προνόμια που προσφέρουμε να είναι διαθέσιμα στη χώρα. Χωρίς αμφιβολία, μια εκδήλωση εγκαινίων για το σαλόνι της Γουατεμάλας είναι στα σχέδιά μας, αλλά ακόμα δεν έχουμε ορίσει τις ημερομηνίες και το χρονοδιάγραμμα για την πραγματοποίησή της.

Χάρη στην ομάδα που το AutoBidMaster για την εξυπηρέτηση πελατών, μια επαγγελματική ομάδα, με εμπειρία και πάντα σκέφτεται πώς να συμβουλεύει καλύτερα τον πελάτη.”

Ενδιαφέρεστε να ανοίξετε ένα σαλόνι στη χώρα σας; Εάν ναι, ελέγξτε αυτές τις πληροφορίες.

Εάν θέλετε απλώς να αγοράσετε το επόμενο όχημα που επιθυμείτε για προσωπική χρήση, απλώς κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στον ιστότοπό μας, δώστε μας αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και καταθέστε μια εγγύηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό για αρχάριους και να ξεκινήσετε την προσφορά! Επικοινωνήστε μαζί μας online εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή καλέστε μας στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply