Πρώτη ματιά του Jester – Το νέο συμπαγές SUV της Jeep!!

3
Πρώτη ματιά του Jester – Το νέο συμπαγές SUV της Jeep!!

Το Jeepster, το πολυαναμενόμενο συμπαγές SUV της Jeep θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2022 στις 17 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει πρώτα την ηλεκτρική έκδοση του SUV, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι βενζινοκίνητες και υβριδικές εκδόσεις. Το πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών και επιλογών θα ανακοινωθεί μόλις παρουσιαστεί το SUV. Μέχρι τότε, ας δούμε τι κάνει το SUV, από τα teaser και τα κατασκοπευτικά πλάνα που έχουμε συγκεντρώσει.

Εξωτερικό και εσωτερικό του Jeepster

Το νέο Jeep B-SUV, όπως ονομάζεται, έχει μήκος 4,2 μέτρα. Αυτό θα το κάνει βιώσιμο ανταγωνισμό Hyundai Creta, Kia Seltos και άλλα συμπαγή SUV αυτής της σειράς. Αυτό που ξεχωρίζει το όχημα θα είναι η πολύ μοντέρνα σχεδίασή του, με την κλασική μάσκα επτά θυρίδων της εταιρείας που μετατρέπεται σε κλειστό πάνελ. Στο πλάι μπορούμε να παρατηρήσουμε τα έντονα φουσκωμένα τόξα, μαζί με μια ογκώδη μαύρη επένδυση στην κάτω πλευρά. Ο συνδυασμός χρωμάτων διπλού τόνου και τα πίσω φώτα LED προσθέτουν επίσης στην αισθητική του SUV.

Όλες αυτές οι σχεδιαστικές αναβαθμίσεις τοποθετούν το SUV πάνω από το μοντέλο Renegade της εταιρείας και θα μπορούσε επίσης να είναι ένα όχημα με επίκεντρο την πόλη.

Στο εσωτερικό, το ταμπλό θα λάβει μια πλωτή οθόνη αφής σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο είναι πιθανόν μια μονάδα 10,5 ιντσών. Επίσης, κοσμούν το ταμπλό υπάρχουν αεραγωγοί κλιματισμού πλήρους πλάτους και πολύ λίγα φυσικά κουμπιά δίπλα στο κουμπί έντασης. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε το συμπαγές SUV να έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας στην κατηγορία. Σε συνδυασμό με τις ανέσεις, την εμφάνιση και την ασφάλεια, το Jeepster θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για όποιον θέλει να αγοράσει το SUV.

Επιλογές μετάδοσης κίνησης του Jeep Jeepster

Το νέο SUV πιθανότατα θα έρχεται με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και στις δύο διατάξεις ICE και EV. Αυτό συμβαίνει επειδή η σχεδίαση βασίζεται στην αρχιτεκτονική Stellantis CMP/eCMP, την ίδια που παρουσίασε μοντέλα όπως το Citroen C3, το Peugeot 2008 και το Fiat 500X επόμενης γενιάς.

Όσον αφορά τις διαμορφώσεις του κινητήρα και του κινητήρα, η έκδοση EV είναι πιθανό να διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα που τοποθετείται μπροστά, απόδοσης 134 ίππων, με μπαταρία 50 kWh. Όσο για το μοντέλο ICE προδιαγραφών Ινδίας, θα μπορούσε να διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης PureTech 1,2 λίτρων, μαζί με μια επιλογή ήπιας υβριδικής λειτουργίας.

Άλλες λεπτομέρειες, όπως τα χιλιόμετρα, οι δυνατότητες προσαρμογής θα είναι σύντομα διαθέσιμες μετά την αποκάλυψη του SUV. Μείνετε συντονισμένοι για τα ενημερωμένα νέα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, την τιμή του δρόμου και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του Jeepster στην Ινδία. Θα αγοράσετε το Jeep Jeepster, εάν και όταν πρόκειται για την Ινδία;

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply