Οφέλη από την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου

3
Οφέλη από την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι ενδιαφέρονται για το μέλλον και είναι πολύ πιο οικολογικοί από ό,τι πριν από δύο δεκαετίες. Η οδήγηση με εναλλακτική τροφοδοσία ανθεί. Βλέπετε ότι όλοι οι κατασκευαστές επενδύουν τόσο τις προσπάθειές τους όσο και δισεκατομμύρια δολάρια για να μας αφήσουν να οδηγούμε πράσινα οχήματα; Αποφασίσαμε να απαριθμήσουμε όλα τα οφέλη από την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου εδώ.

Εκπτώσεις φόρου για αγορά ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων

Τα αέρια του θερμοκηπίου και τα καυσαέρια ρυπαίνουν το περιβάλλον, έτσι οι αυτοκινητοβιομηχανίες αποφάσισαν να ανανεώσουν την ιδέα των οχημάτων με μπαταρίες. Ξεκίνησε στα τέλη του 1800, αν και η τεχνολογία δεν ήταν τόσο προοδευτική τότε. Στη δεκαετία του 2010, πολλά κυβερνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των Η.Π.Α., άρχισαν να παρέχουν κίνητρα για όσους αποφασίσουν να γίνουν πράσινοι. Αυτά τα κίνητρα είχαν ως αποτέλεσμα διαφορετικές εκπτώσεις και εκπτώσεις για πελάτες που αγόρασαν νέα ηλεκτρικά οχήματα. Ανάλογα με την πολιτεία στην οποία ζείτε και τους τοπικούς κανονισμούς, πολλά πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα έχουν (και εξακολουθούν να είναι) πληροί τις προϋποθέσεις για έκπτωση έως και 9.500 $. Δυστυχώς, η έκπτωση φόρου για την αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν είναι διαθέσιμη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να πάρετε ένα EV από AutoBidMaster με σημαντική έκπτωση.

Χαμηλές Εκπομπές

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Οι μηδενικές εκπομπές ρύπων συγκαταλέγονται επίσης στα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Απλά: Τα EV δεν λειτουργούν με βενζίνη, δεν έχουν σωλήνες εξάτμισης και δεν εκπέμπουν τίποτα. Λειτουργούν επειδή οι ηλεκτρικοί τους κινητήρες μεταμορφώνουν διαφορετικά είδη ενέργειας και τη χρησιμοποιούν για να τροφοδοτήσουν το όχημα. Η μόνη ανατροπή είναι η μετάβαση από τους εξαντλητικούς πόρους στην εναλλακτική ενέργεια, που δεν θα συμβεί γρήγορα. Λάβετε υπόψη ότι το 2019 μόνο το 11% της συνολικής ενέργειας που παράγεται στις ΗΠΑ προερχόταν από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τις λωρίδες οχημάτων υψηλής πληρότητας

πλεονεκτήματα από την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου
Το ολοκαίνουργιο Genesis GV60 είναι ένα νέο παιδί στο μπλοκ στην κατηγορία των συμπαγών ηλεκτρικών SUV.

Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη από την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και να μετακινηθείτε εντός λωρίδων HOV σε ορισμένες πολιτείες. Ακόμα και μόνος. Για παράδειγμα, σας επιτρέπεται να συνεχίσετε να πηγαίνετε σε τέτοιες λωρίδες χάρη σε Πρόγραμμα Clean Air Vehicle Program (CAV). Αυτό είναι ένα κρυφό όφελος. Απευθυνθείτε σε αυτό δικτυακός τόπος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Απλή συντήρηση και χαμηλό κόστος λειτουργίας

πλεονεκτήματα από την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν πολύ λιγότερα λειτουργικά μέρη από τα ανάλογα τους που τροφοδοτούνται με αέριο. Αυτό σημαίνει υπέροχα νέα για εσάς. Θα ξοδεύετε λιγότερα χρήματα για να κρατήστε το αυτοκίνητό σας σε κορυφαία φόρμα. Επιπλέον, πολλά βασικά στοιχεία για τη διατήρηση ενός μοντέλου αερίου παραλείπονται εντελώς. Μείνε ήσυχος: δεν θα χρειαστείτε φίλτρα καυσίμου, μπουζί, δοκιμές εκπομπών καυσαερίων και πολλά άλλα πράγματα που έχετε συνηθίσει. Η συντήρηση DIY δεν είναι πιθανώς δυνατή επειδή τα περισσότερα εξαρτήματα είναι δυσπρόσιτα ή μπορεί να απαιτούν ειδικά εργαλεία. Ωστόσο, AutoBidMaster συνιστά να επισκέπτεστε πρατήρια καυσίμων που ειδικεύονται σε ηλεκτρικά οχήματα ή ειδικευμένους μηχανικούς για συντήρηση.

Μειονεκτήματα της αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Αν και τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν πολλά οφέλη, δεν είναι άψογοι. Η πιο σημαντική ανησυχία για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες είναι η απόρριψη της μπαταρίας. Όλες οι μπαταρίες θα εξαφανιστούν τελικά με την πάροδο του χρόνου. Σκεφτείτε, λοιπόν, να αποκτήσετε ένα νεότερο μοντέλο αντί για πρωτοποριακά παραδείγματα που μπορεί να στερούνται pizzazz. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι πρόβλημα AutoBidMaster. Και ένα πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά είναι η υποδομή φόρτισης. Δεν είναι μεγάλο ζήτημα, αλλά η εύρεση ενός φορτιστή ή ενός σταθμού φόρτισης σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, οι κατασκευαστές εργάζονται σκληρά για να μειώσουν το άγχος της εμβέλειάς σας.

Τελευταία λέξη

Η αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη και δεν θα είναι έτσι AutoBidMaster. Οι προηγούμενες αναρτήσεις ιστολογίου μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, τα διαφορετικά ηλεκτρικά μοντέλα που κερδίζουν δημοτικότητα, ακόμη και τις επερχόμενες τάσεις στη φιλική προς το περιβάλλον αυτοκινητοβιομηχανία. Έχουμε την πλάτη σας εάν έχετε ήδη βάλει το μυαλό σας σε μια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο. Εγγραφείτε μαζί μας για να απολαύσετε αυτό το μοναδικό πνεύμα μιας δημοπρασίας αυτοκινήτων και να κερδίσετε ένα αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόσασταν. Μην ξεχάσετε να ανεβάσετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και να κάνετε μια επιστροφή χρημάτων κατάθεση εγγύησης. Σας παρακαλούμε αναβαθμίστε τη συνδρομή σας αν θέλετε να απολαύσετε αυτή τη λαίλαπα της ζωντανής προσφοράς. Συνολικά, χαιρόμαστε πάντα να ακούμε τις ερωτήσεις σας στο +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ. – 4:00 μ.μ. PST, καθημερινές). Καλή προσφορά!

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply