Μια Porsche από το AutoBidMaster; Όλα Είναι Πραγματικά!

4
Μια Porsche από το AutoBidMaster;  Όλα Είναι Πραγματικά!

Καλησπέρα σε όλους,

Αυτόν τον μήνα πήραμε συνέντευξη από τον Chris, από τη Φλόριντα, ο οποίος έκανε προσφορά και κέρδισε μια γλυκιά Porsche που χρειαζόταν λίγη αγάπη για να επιστρέψει στην παλιά της δόξα. Συνέχισε να διαβάζεις:

«Γεια, κέρδισα μια Porsche Boxster S του 2002. Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Υποθέτω ότι θα μπορούσες να πεις είκοσι χρόνια. Το πήρα για ένα διασκεδαστικό έργο. Το πήρα και για αυτοκίνητο το Σαββατοκύριακο. Είναι σκέτο χνούδι. Γι’ αυτό ήθελα να πάρω ένα σε φθηνή τιμή. Το οποίο έκανα.

Σας είδα όλους στο Twitter. Δημοσιεύατε κάτι σε ένα hashtag που ακολουθώ. Ήταν καθαρή τύχη, υποθέτω. Μου άρεσε το tweet και μήνες αργότερα επέστρεψα για αυτό. Όταν επέστρεψα σε αυτό το tweet, ακολούθησα τους συνδέσμους στον ιστότοπό σας και έκανα μια μικρή έρευνα. Διάβασα μερικά από τα άρθρα του ιστολογίου σας και μερικές κριτικές. Θα παραδεχτώ, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που συμμετείχα πολύ γρήγορα και έκανα προσφορά μόνο λίγες μέρες αργότερα.

Η Porsche είχε κάποιες μικρές ζημιές, μερικά πράγματα που ήξερα ότι μπορούσα να διορθώσω και μερικά άλλα που ήξερα ότι θα χρειαζόμουν έναν επαγγελματία. Ανησυχούσα περισσότερο για τη ναυτιλία. Δεν ήθελα το νέο μου έπαθλο να καταστραφεί περισσότερο ή να επιδεινωθεί η υπάρχουσα ζημιά. Έμεινα έκπληκτος όταν έφτασε και μοιάζει ακριβώς με τις φωτογραφίες που είδα στον ιστότοπο.

Porsche από το AutoBidMaster

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έφτασε το Boxster ήταν να το ελέγξω από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα. Μετά έδωσα μια στροφή στον κινητήρα. Ξεκίνησε και σχεδόν ξεκίνησα. Ναι, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Αλλά απλά το οδήγησα στο γκαράζ μου και σχεδίασα τις επισκευές του για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό συνέβη πριν από αρκετούς μήνες, η όμορφη Μπόξστερ μου έχει τακτοποιηθεί τώρα και τρέχει σαν πρωταθλητής. Του έβαλα ακόμη και καινούργια λάστιχα. Δεν χρειαζόταν πραγματικά, αλλά ήθελα να είναι σαν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Το οδηγώ στην πόλη σε κάθε είδους θελήματα και το επιδεικνύω μία φορά το μήνα σε μια τοπική εκδήλωση με αυτοκίνητα και καφέ. Λατρεύω τον ήχο του κινητήρα και η οδήγηση με κάνει να νιώθω ζωντανός μετά από μια μακρά και βαρετή εβδομάδα δουλειάς».

Ο Chris είναι ευχαριστημένος με το νέο του αυτοκίνητο των ονείρων, και θα μπορούσατε να είστε κι εσείς.

Για να κάνετε το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε το όχημα που πάντα θέλατε, απλώς κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στον ιστότοπό μας, ανεβάστε ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, παρέχετε μια εγγύηση και, στη συνέχεια, είστε ελεύθεροι να υποβάλετε προσφορά! Σας ενθαρρύνουμε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή καλέστε μας στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply