Μια νέα πιο προσιτή παραλλαγή Ola S1 κυκλοφορεί αυτό το Diwali

0
Μια νέα πιο προσιτή παραλλαγή Ola S1 κυκλοφορεί αυτό το Diwali

Η Ola είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο e-scooter αυτό το Diwali και διατίθεται σε πολύ προσιτή τιμή από το προηγούμενο μοντέλο της. Το νέο σκούτερ είναι μια παραλλαγή του σκούτερ S1 της Ola, αλλά με μικρότερη μπαταρία. Η μείωση του μεγέθους της μπαταρίας θα μειώσει σημαντικά την τιμή των νέων σκούτερ κάτω από τις 80.000 ₹. Επιτέλους μερικά καλά νέα και καλός τύπος για την ινδική εταιρεία κινητικότητας. Τις πρώτες μέρες μετά την κυκλοφορία του Ola S1 & S1 Pro, η εταιρεία βρισκόταν κάτω από πολλούς σαρωτές και αρνητικό τύπο. Αρχικά, ήταν η καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης και στη συνέχεια η συνεχιζόμενη αστοχία των ποδηλάτων σε πραγματικές συνθήκες. Τα πράγματα πήραν θετική τροπή τους τελευταίους δύο μήνες και η Ola σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων τον Σεπτέμβριο.

Το μοντέλο Ola S1 με χαμηλότερη τιμή θα το κάνει πιο προσιτό στους ανθρώπους στις πόλεις της βαθμίδας 3 της χώρας. Ενώ η ζήτηση για ηλεκτρικά σκούτερ είναι υψηλή στις πόλεις του μετρό και της βαθμίδας 2, οι πόλεις της βαθμίδας 3 είναι όπου ζει το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων και η επέκταση σε αυτό το τμήμα θα δημιουργήσει άφθονες πωλήσεις για την εταιρεία. Εδώ είναι τι γνωρίζουμε για το νέο e-bike μέχρι στιγμής.

Ηλεκτρικό σκούτερ εισαγωγικού επιπέδου κάτω από 1 Lakh ₹

Το νέο ηλεκτρονικό ποδήλατο θα κυκλοφορήσει στην αγορά γύρω από το Diwali φέτος και πηγές της εταιρείας λένε ότι το ποδήλατο θα ανταγωνιστεί τα TVS iQube και Hero Vida. Με αυτή τη νέα τιμή, η παραλλαγή S1 θα είναι μια βιώσιμη αντικατάσταση των σκούτερ ICE όπως το TVS Jupiter και Πρόσβαση Suzuki.

Αναφέρεται επίσης ότι η παραλλαγή S1 θα έχει μικρότερη μπαταρία από την S1. Το μοντέλο S1 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3kWh και έχει αυτονομία 125KM. Συνδυάζεται με έναν κινητήρα 8,5 kW που μπορεί να παράγει 58 Nm ροπής.

Το μειωμένο μέγεθος της μπαταρίας μπορεί να έχει επίδραση στην εμβέλεια του νέου e-bike, αλλά δεδομένου του εύρους τιμών, θα τα πάει καλύτερα από τα βενζινοκίνητα σκούτερ στο ίδιο εύρος τιμών.

Ειδικές εκπτώσεις Diwali για άλλα μοντέλα Ola S1

Μαζί με αυτή τη νέα ανακοίνωση για το ηλεκτρονικό ποδήλατο, η εταιρεία επέκτεινε επίσης την έκπτωση τιμής στο μοντέλο S1 Pro. Νωρίτερα είχαν παράσχει έκπτωση 10.000 ₹ σε μετρητά στο S1 Pro μέχρι τις 5ου του τρέχοντος έτους. Όμως, μετά τη συντριπτική ανταπόκριση που έλαβαν στις κρατήσεις, η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει την προσφορά έκπτωσης μέχρι το Diwali.

Εκτός από την έκπτωση σε μετρητά, η Ola προσφέρει επίσης μια σειρά από προσφορές, όπως έκπτωση 1.500 ₹ στην 5ετή επέκταση της εγγύησης, καθώς και χαμηλότερο επιτόκιο, που ξεκινά από 8,99 τοις εκατό, το οποίο μειώνεται κατά 2,2 τοις εκατό. Το κόστος διεκπεραίωσης των δανείων για το S1 Pro έχει επίσης μηδενιστεί.

Αυτές οι συνεχιζόμενες προσφορές μαζί με τη νέα βασική έκδοση S1 σίγουρα θα ανεβάσουν τις πωλήσεις τους τους επόμενους μήνες, η εταιρεία ελπίζει να το κάνει.

Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα παραλλαγή τις επόμενες ημέρες, ειδικά μετά το Diwali. Με την τιμή των ηλεκτρικών σκούτερ να πέφτει και να συγκρίνεται με τα σκούτερ με βενζινοκινητήρες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα υιοθετήσουν το νέο ηλεκτρικό κύμα. Ενώ το κόστος συντήρησης είναι πολύ μικρότερο από τα μοντέλα βενζίνης, από τώρα το κύκλωμα σέρβις και η υποδομή φόρτισης στη χώρα δεν είναι καθόλου κοντά στη ζήτηση. Τα επόμενα χρόνια, μπορούμε να περιμένουμε ότι οι σταθμοί φόρτισης θα αυξηθούν γρήγορα στις πόλεις του μετρό τουλάχιστον. Ας περιμένουμε μέχρι τότε και ας μάθουμε για τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply