Μια ιστορία του One Subaru

0
Μια ιστορία του One Subaru

Αυτό το μήνα, διασκεδάσαμε πολύ παίρνοντας συνέντευξη από έναν υπέροχο νέο πελάτη. Το όνομά του είναι Mark, και είχε μερικές υπέροχες απαντήσεις και έστειλε ένα σωρό φωτογραφίες. Του αρέσει να αστειεύεται, γι’ αυτό έστειλε μερικές φωτογραφίες που δεν ήταν το αυτοκίνητό του (ήταν φωτογραφίες από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες). Διαβάστε παρακάτω για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση!

«Χρειαζόμουν ένα αυτοκίνητο που θα λειτουργούσε ως επιβατηγός για να πάω τα δύο έφηβα αγόρια μου στο σχολείο και μετά να οδηγήσω τον εαυτό μου στη δουλειά. Από το σχολείο μέχρι όπου εργάζομαι είναι περίπου 25 μίλια και περίπου μία ώρα οδικώς τις περισσότερες μέρες – μονή διαδρομή! Ανηφορικος ΔΡΟΜΟΣ! Το αυτοκίνητό μου, το άλλο μου αυτοκίνητο, είναι ένα μεγάλο SUV και έχει πολύ κακά χιλιόμετρα, αλλά είναι κατασκευασμένο σαν ντεπόζιτο και είναι εξαιρετικά ασφαλές. Ένιωθα απαίσια οδηγώντας το κάθε μέρα στη δουλειά. Σαν να το σπαταλάω. Σαν να είχε ημερομηνία λήξης και κάθε μέρα που το χρησιμοποιούσα, το έβαζα πιο κοντά στη λήξη. Αυτό και το αέριο που σπαταλούσα με αρρώστησαν.

Μια μέρα ρώτησα τη γυναίκα μου και μου είπε ότι πρέπει να πάρω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Σας βρήκα όλους σε μια αναζήτηση στο google. Όχι πολύ συναρπαστικό το ξέρω. Μόλις έψαξα στο google και διάβασα κριτικές. Ο ιστότοπός σας είχε τις πιο εύκολες οδηγίες για το πώς να συμμετάσχετε και να υποβάλετε προσφορά στις δημοπρασίες, γι’ αυτό σας επέλεξα. Ήξερα ότι ήθελα ένα Subaru Outback και ήξερα τι ήθελα να ξοδέψω. Είχατε πολλές επιλογές για να διαλέξω και μπόρεσα να κερδίσω τη δεύτερη δημοπρασία που συμμετείχα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μου παραδόθηκε αυτοκίνητο. Είναι αστείο. Έχω φαγητό και παντοπωλεία που παραδίδονται όλη την ώρα. Ποτέ αυτοκίνητο. Ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, και ήμουν ενθουσιασμένος που πήρα τα κλειδιά και δω αν έτρεξε. Το έκανε. Αυτό ήταν το καλύτερο μέρος. Καθώς έτρεχε, ένιωσα ότι το δύσκολο κομμάτι είχε τελειώσει. Και ήταν!

το έπλυνα. Σοβαρά. Το οδήγησα γύρω από το τετράγωνο και κατευθείαν στο δρόμο μου για καλό πλύσιμο και σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. χαχαχα

Είναι ένα Subaru Outback. ξέχασα να αναφέρω. Είχε κάποιες εξωτερικές ζημιές, χτυπήματα και βαθουλώματα. Ο προφυλακτήρας μοιάζει σαν να πέρασε πάνω από γραμματοκιβώτιο. Λέω στα αγόρια μου ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα του Walking Dead και ότι θα ήταν κρίμα να αποκατασταθεί η μοναδική του ζημιά. χαχαχα

Το να έχω ένα αυτοκίνητο προαστιακού, ένα ασφαλές και στιβαρό, αφαιρεί ένα τεράστιο βάρος από το στήθος μου. Το οδηγώ 5 ημέρες την εβδομάδα και μετά χρησιμοποιώ το άλλο μου αυτοκίνητο το Σαββατοκύριακο και για οικογενειακές εκδρομές. Απλώς το να ξέρω ότι είναι εδώ και να κάνω τη δουλειά που ήθελα να κάνει είναι μια μεγάλη ανακούφιση. Σκοπεύω να το οδηγήσω στη δουλειά για τα επόμενα 5-10 χρόνια, πιστεύω ότι θα διαρκέσει τόσο πολύ. Επέζησε της αποκάλυψης. Στην τηλεόραση τουλάχιστον. Να έχεις ένα καλό!”

Εδώ είναι μερικές ακόμη από τις φωτογραφίες που μου έστειλε ο Mark όταν του ζητήσαμε να μου δείξει το αυτοκίνητό του (αυτές είναι). Ευχαριστώ και πάλι, Mark. Μας κράτησες να γελάμε όλη μέρα.

Στις διαδικτυακές μας δημοπρασίες, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη διαμόρφωση Subaru! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι Εγγραφείτε, ανεβάστε ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, καταθέστε μια εγγύηση και μετά είστε μέσα! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν υπάρχουν ερωτήσεις ή ανησυχίες μεταξύ σας και υποβάλετε προσφορά για επισκευάσιμα και οικονομικά οχήματα από AutoBidMaster.

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply