Μεταφορά σκύλου σε αυτοκίνητο: Πώς να το κάνετε με ασφάλεια

3
Μεταφορά σκύλου σε αυτοκίνητο: Πώς να το κάνετε με ασφάλεια

Το να ταξιδεύετε με ένα κατοικίδιο στο αυτοκίνητο είναι σύνηθες φαινόμενο. Τα σκυλιά έχουν γίνει ενεργοί «χρήστες» των ιδιωτικών συγκοινωνιών στις διακοπές, στις δουλειές ή απλά στον κτηνίατρο. Επομένως, πρέπει να πάρετε το ζώο μέσα στο αυτοκίνητο. Ανεξάρτητα από το βάρος, τη φυλή και τον χαρακτήρα που έχει το κατοικίδιο ζώο σας, το βασικό σημείο εδώ είναι να φροντίσετε για την ασφάλειά του.

AutoBidMaster είναι εδώ για να σας δώσει μερικές συμβουλές και συμβουλές σχετικά με τη μεταφορά ενός σκύλου με ένα αυτοκίνητο και πώς να το κάνετε με ασφάλεια. Μαζί με αυτό, έχουμε έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων με μικρές ζημιές να προσφέρουμε στους πελάτες μας και στους λάτρεις του αυτοκινήτου. Σας προσκαλούμε να δείτε τις παρτίδες δημοπρασίας αυτοκινήτων και να υποβάλετε προσφορά για αυτές.

Ασφαλής Μεταφορά Σκύλων

Τα μέσα με τα οποία μεταφέρετε τον σκύλο σας πρέπει να ανταποκρίνονται σε ορισμένους κανόνες:

  • ο οδηγός δεν αποσπάται από το ζώο.
  • το κατοικίδιο είναι σωστά καθισμένο και στερεωμένο για να το προστατεύει από ατύχημα και να αποτρέπει τραυματισμό.

Για να τους ακολουθήσετε, υπάρχουν διάφορες συμβουλές AutoBidMaster θα θέλαμε να μοιραστούμε με τους λάτρεις των αυτοκινήτων μας:

  • Σχεδιάστε τη διαδρομή του ταξιδιού εκ των προτέρων. Λάβετε υπόψη ότι ο τετράποδος φίλος σας χρειάζεται παύσεις κατά τη διάρκεια του αυτόματου ταξιδιού τουλάχιστον κάθε 2-3 ώρες για να πάρει νερό και μόνο για να κινηθεί λίγο.
  • Είναι σημαντικό να μην ταΐζετε τον σκύλο σας αμέσως πριν φύγετε. Η αλλαγή μιας κανονικής καθημερινής ρουτίνας για το κατοικίδιο ζώο είναι πάντα αγχωτική και με λιχουδιές, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με το πεπτικό του σύστημα. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, ταΐστε τον τετράποδο σύντροφό σας τουλάχιστον τρεις ώρες πριν από το ταξίδι και δώστε του πρόσβαση στο νερό.
  • Εάν χρειάζεστε μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ή άλλο τύπο καταλύματος, φροντίστε να επιλέξετε ένα φιλικό προς τα κατοικίδια.
  • Μην ξεχάσετε να πάρετε το διαβατήριο και τα ιατρικά αρχεία του σκύλου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Λάβετε υπόψη τους τοπικούς νόμους. Για παράδειγμα, στο Νιου Τζέρσεϊ, κάθε οδηγός θα πρέπει να έχει ειδικά συστήματα συγκράτησης αυτοκινήτου για σκύλους εάν πηγαίνουν μαζί στο δρόμο. Μπορείτε επίσης να λάβετε πρόστιμο στην πολιτεία της Χαβάης εάν οδηγείτε με ένα σκυλί στα γόνατά σας ή εάν το κατοικίδιο ζώο σας έχει το κεφάλι του έξω από το πλαϊνό παράθυρο του οχήματος.
  • Εάν ο σκύλος σας έχει προδιάθεση για άγχος, ακόμη και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και των ταξιδιών με αυτοκίνητο, η πιθανή λύση εδώ είναι να επισκεφτείτε έναν κτηνίατρο και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Υπάρχουν φάρμακα κατά του άγχους για κατοικίδια που μπορούν να βοηθήσουν σε τέτοιες καταστάσεις.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές θα κάνετε το κατοικίδιό σας πιο άνετο στο ταξίδι.

Τύποι συσκευών μεταφοράς για σκύλους

Τύποι συσκευών μεταφοράς για σκύλους

Για να κάνουμε ένα ταξίδι με αυτοκίνητο για ένα κατοικίδιο ζώο βολικό και ασφαλές, σήμερα έχουμε πολλές πρόσθετες συσκευές που βοηθούν στην αξιόπιστη επισκευή του σκύλου σας. Ας γνωρίσουμε μερικά από αυτά:

Ζώνες ασφαλείας λουριού

Είναι ένα γιλέκο με ιμάντες γύρω από το λαιμό και πίσω από τα μπροστινά πόδια, με το κύριο στήριγμα στο στήθος. Μπορείτε να τα συνδέσετε στη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου. Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι η ζώνη πρέπει να περάσει από το σημείο στερέωσης της ζώνης στην πλάτη του σκύλου. Τα καλώδια προέκτασης που συνδέουν τις ιμάντες με τις πρίζες ασφαλείας πρέπει να στερεώνονται καλά.

Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να συνδέσετε τη ζώνη σε ένα συνηθισμένο κολάρο. Θα είναι τραυματικό για έναν σκύλο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Ζώνες φερμουάρ

Αυτή είναι μια ζώνη που περνά από το πίσω μέρος του πίσω καθίσματος ή το πάνω μέρος του εσωτερικού και προσαρμόζεται σε σταθερά μέρη. Το καλώδιο που συνδέει τη ζώνη με το λουρί επιτρέπει στον σκύλο να αισθάνεται ελεύθερος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ταυτόχρονα, θα αποτρέψει τις κρούσεις στο μπροστινό κάθισμα και στο εσωτερικό του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος.

Καθίσματα Booster Dog

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι ένα ειδικό ενισχυτικό κάθισμα. Με αυτό, μπορείτε να σηκώσετε το σκυλί ώστε το κατοικίδιό σας να μπορεί να κοιτάξει έξω από το παράθυρο. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η επιλογή έχει υψηλό κίνδυνο εκτίναξης του ζώου ως αποτέλεσμα ατυχήματος από παράθυρο ή τραυματισμού από υπολείμματα γυαλιού.

Ασφαλής μεταφορά σκύλων 2

Κουτιά μεταφοράς κατοικίδιων ή κλουβιά σκύλων αυτοκινήτου

Η ασφαλέστερη λύση για τη μεταφορά ενός σκύλου είναι ένα ειδικό δοχείο ή κουτί, τα κουμπώματα του οποίου μπορείτε να συνδέσετε σε ζώνες ασφαλείας ή να τα στερεώσετε με γραβάτες. Οι τύποι τέτοιων φορέων για κατοικίδια διαφέρουν ως προς το υλικό, το μέγεθος, το σχέδιο και το βάρος.

Είναι ιδανική επιλογή όταν το αυτοκίνητο έχει την ευκαιρία να τοποθετήσει ένα τέτοιο κουτί στο χώρο αποσκευών ή στο χώρο αποσκευών, όπου το ζώο θα αισθάνεται ελεύθερο και, ταυτόχρονα, δεν θα ενοχλεί κανέναν.

Όταν επιλέγετε τον καταλληλότερο τύπο συσκευής μεταφοράς για τον σκύλο σας, λάβετε υπόψη τη φυλή του κατοικίδιου ζώου σας, τη συμπεριφορά και τις συνήθειές του. Για παράδειγμα, ένα ενισχυτικό κάθισμα σκύλου δεν ταιριάζει σε έναν μεγάλο και δραστήριο τετράποδο φίλο.

Τύλιξε

Υπάρχουν πολλές συστάσεις που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με τον σκύλο σας. Δεν έχει σημασία ποια είναι η διάρκεια του ταξιδιού σας με το αυτοκίνητο, είστε υπεύθυνοι για την παροχή των κατάλληλων συνθηκών για τη μεταφορά του τετράποδου φίλου σας. Θυμηθείτε την ασφάλεια της μεταφοράς των ζώων και επιλέξτε αξιόπιστες μεθόδους και ειδικές συσκευές για να αποφύγετε τον τραυματισμό του κατοικίδιου ζώου σας.

Μην το ξεχνάτε επίσης AutoBidMaster έχει πολλά οικονομικά οχήματα με μικρές ζημιές που μπορείτε εύκολα να κερδίσετε. Σας ενθαρρύνουμε να Εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, ανεβάστε ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, καταθέστε μια εγγύηση και, στη συνέχεια, μπορείτε να υποβάλετε προσφορά! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά εάν έχουν προκύψει ερωτήσεις στο μυαλό σας ή καλέστε μας στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply