Κορυφαία 5 υβρίδια 2020 στο AutoBidMaster

3
Κορυφαία 5 υβρίδια 2020 στο AutoBidMaster

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του 2020 και έχει περάσει αρκετός χρόνος μέχρι στιγμής. Μιλήσαμε λίγο για το πώς το Η πανδημία επηρεάζει την αγορά αυτοκινήτων, αλλά ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει: η επιθυμία για εξοικονόμηση καυσίμου. Με την τεχνολογία να βελτιώνεται κάθε χρόνο, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε. Μερικοί από εμάς δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τα αυτοκίνητα ICE για εκείνα που τροφοδοτούνται εξ ολοκλήρου με ηλεκτρική ενέργεια, και κάποιοι από εμάς απλά δεν μπορούμε: δεν ζούμε σε ένα μέρος που έχει την υποδομή για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Τούτου λεχθέντος, τα υβρίδια εξακολουθούν να παράγονται και εξακολουθούν να κυκλοφορούν με τρόπο φιλικό προς το EPA, με οικολογική συνείδηση. Έτσι, αν ψάχνετε για οικονομία καυσίμου, εδώ είναι 5 εκπληκτικά υβριδικά 2020 που σας προσφέρουν υπέροχα χιλιόμετρα που μπορείτε να βρείτε εδώ στο AutoBidMaster.

Honda Accord 2020

Το Honda Accord είναι ένα διαχρονικό κλασικό, και όσον αφορά τα υβριδικά του 2020, εξακολουθούν να είναι το θαύμα. Άνετο, ευρύχωρο και με εκπληκτική οικονομία καυσίμου, το Honda Accord Hybrid του 2020 αποδίδει περίπου 48 mpg σε συνδυασμό με έναν κινητήρα που αποδίδει 212 ίππους. Τα υβρίδια έχουν προχωρήσει πολύ, έτσι δεν είναι; Αν ψάχνετε για ένα Honda Accord Hybrid του 2020, μπορείτε να δείτε τι έχουμε. Έχουμε επίσης πολλά παλαιότερα μοντέλα διαθέσιμα.

Το 2019 Accord είναι αρκετά κομψό σύμφωνα με τα υβριδικά πρότυπα

Toyota Corolla 2020

Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός στο προαναφερθέν Accord είναι το Toyota Corolla Hybrid του 2020. Παλιοί ανταγωνιστές στην κατηγορία των μεσαίων σεντάν, το 2020 Corolla Hybrid έχει ελαφρώς καλύτερη οικονομία καυσίμου από το Accord, με 52 mpg συνδυαστικά. Ωστόσο, αποδίδει 121 ίππους που είναι σημαντικά χαμηλότερα από το Accord. Εάν η μεγαλύτερη ανησυχία σας είναι η οικονομία καυσίμου, αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα και εξαρτάται από το τι ψάχνετε στυλιστικά μεταξύ των δύο. Διαθέτουμε όλα τα είδη Corolla, συμπεριλαμβανομένου του Hybrid Toyota Corolla 2020. Ρίξε μια ματιά.

Toyota corolla 2020
Η Corolla του 2020 δίνει σίγουρα στον ανταγωνισμό μια πορεία για τα χρήματά του

Honda Insight 2020

Η Honda το σκοτώνει με τα υβριδικά της 2020: ένας άλλος κορυφαίος υποψήφιος στη λίστα είναι το 2020 Honda Insight Hybrid. Η βασική επένδυση LX παίρνει 52 mpg συνδυαστικά, όπως η Corolla του 2020, αλλά με 151 ίππους. Αν και δεν είναι τόσο σπορ όσο το Accord, είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά τεχνολογίας και ασφάλειας που κάνουν μια απίστευτα ομαλή και άνετη οδήγηση. Το Honda Insight του 2020 είναι σίγουρα μια κορυφαία επιλογή για τα υβριδικά 2020 και έχουμε και παλαιότερα μοντέλα.

2019 honda insight
Το Honda Insight 2019 είναι ένας καλός συνδυασμός ισχύος και απόδοσης καυσίμου

Toyota Prius 2020

Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν που το Prius έκανε αυτή τη λίστα. Παρουσιάστηκε το 1997 (2000 στις ΗΠΑ), το Toyota Prius είναι ένα οικιακό συνώνυμο των υβριδικών οχημάτων. Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο, άνετο μετακινούμενο με μεγάλη απόσταση σε μίλια, το Prius 2020 μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ακόμη περισσότερο, φέτος προστέθηκε το σύστημα τετρακίνησης, ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι διαθέσιμο για τα περισσότερα υβριδικά σεντάν. Αν ψάχνετε για Toyota Prius 2020 ή οποιοδήποτε παλαιότερο μοντέλο, τα έχουμε πάντα διαθέσιμα.

Υβριδικά toyota prius 2020

2020 Hyundai Ioniq

Στην κορυφή της λίστας μας για οικονομία καυσίμου είναι το Hyundai Ioniq 2020, με 58 mpg συνδυαστικά. Αποδίδοντας 139 ίππους με άφθονο χώρο φόρτωσης, πολυάριθμα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και ασφάλειας, το βασικό μοντέλο μπορεί να αισθάνεται λίγο άθικτο σε απόδοση, αλλά οι προαιρετικές αναβαθμίσεις και τα επίπεδα εξοπλισμού που συνοδεύονται από πρόσθετα χαρακτηριστικά σας δίνουν σοβαρά χρήματα. Όσον αφορά τα υβριδικά 2020, το Ioniq 2020 είναι ένα από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα που ξεκίνησε αυτή τη δεκαετία. Αν ψάχνετε για ένα Hyundai Ioniq, το AutoBidMaster μπορεί να σας βοηθήσει.

Υβριδικά hyundai ioniq 2020

Κορυφαία υβρίδια 2020

Εάν κανένα από τα αυτοκίνητα της λίστας μας δεν σας ενοχλεί για οικονομία καυσίμου, στυλ ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα διαθέσιμα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα μας. Ανεξάρτητα από το τι θα καταλήξετε, φροντίστε πάντα να εκτελείτε μια αναφορά ιστορικού οχήματος ClearVin.com για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ιστορικό του αυτοκινήτου πριν αγοράσετε.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εγγραφή σας ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η ομάδα Υπηρεσιών Αγοραστών είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Καλέστε μας στο +1 (503) 298-4300 6:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. Τυπική ώρα Ειρηνικού, Δευτέρα έως Παρασκευή, ή email [email protected].

Καλή προσφορά!

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply