Κορυφαία αυτοκίνητα για ψαράδες και κυνηγούς το 2022

1
Κορυφαία αυτοκίνητα για ψαράδες και κυνηγούς το 2022

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται για την ενεργό χαλάρωση. Είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να αναπληρώσετε και να αποκαταστήσετε την υγεία. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, χρειάζεστε κάποια μέσα, ιδιαίτερα οχήματα, για να συμμετάσχετε σε κάποια είδη δραστηριότητας. Για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα με μεγάλο χώρο για τη μεταφορά καλαμιών ψαρέματος και ένα δωμάτιο για εξοπλισμό κατασκήνωσης ή είδη κυνηγιού θα ταιριάζουν καλύτερα σε εκείνους τους οδηγούς που ασχολούνται με το ψάρεμα και το κυνήγι. Εκτός από όλα αυτά, δώστε προσοχή στις ικανότητες εκτός δρόμου που σας επιτρέπουν να διασχίσετε ρυάκια και να φτάσετε στα αγαπημένα σας σημεία κυνηγιού ή ψαρέματος. Όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω καθιστούν ένα αυτοκίνητο προσαρμόσιμο στις αγροτικές δραστηριότητες και σας επιτρέπουν να χαλαρώνετε με άνεση.

Ας μιλήσουμε για αυτοκίνητα για διάφορες καθημερινές εργασίες, αποστολές, αγροτική ζωή ή άλλους σκοπούς στην ύπαιθρο. AutoBidMaster έχει αναλύσει προσεκτικά την αγορά αυτοκινήτων και επέλεξε μερικά κορυφαία οχήματα από διαφορετικές κατηγορίες που είναι κατάλληλα για κυνήγι και ψάρεμα. Διαβάστε σχετικά περαιτέρω.

Jeep Gladiator

Ένα φορτηγό μεσαίου μεγέθους είναι το τέλειο όχημα για αποστολές βαθιά σε δάση, λίμνες, βάλτους και ποτάμια. Όπως όλα τα pickup, είναι ανθεκτικό και προσαρμοσμένο σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας. Αυτό ισχύει τόσο για την ανάρτηση και το αμάξωμα, όσο και για τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας.

Μιλώντας για διαμορφώσεις εξαιρετικής απόδοσης, σας συνιστούμε να εξετάσετε το μοντέλο Gladiator V6 που διατίθεται με τον βενζινοκινητήρα 3,6 λίτρων που μπορεί να παράγει 290 ίππους και τον κινητήρα ντίζελ 3,0 λίτρων που φτάνει τους 264 ίππους. Υπάρχει επίσης η τροποποίηση Rubicon, η οποία είναι εξοπλισμένη με σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς και δύο μπλοκέ διαφορικό. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το μοντέλο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία του Jeep Gladiator στο απόθεμά μας.

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200

Αυτό το όχημα είναι ένα από τα αγαπημένα στους λάτρεις των pickup. Η σημερινή γενιά είναι κάπως ξεπερασμένη και σύντομα θα λάβει διάδοχο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί ακόμα να αγοραστεί σε χαμηλές τιμές. Το όχημα είναι εξοπλισμένο με κινητήρα ντίζελ 2,4 λίτρων που αποδίδει 181 ίππους. Μπορούμε επίσης να επισημάνουμε μηχανικά ή αυτόματα σημεία ελέγχου για έξι ταχύτητες.

Προηγουμένως, το μότο της Mitsubishi ήταν μια λέξη: “Αξιόπιστο”. Ετσι είναι. Το pickup L200 έχει κίνηση 4×4 σε δύο παραλλαγές. Το πρώτο είναι το Easy Select με άκαμπτη μπροστινή σύνδεση. Ένα άλλο είναι το Super Select με διαφορικό μεταξύ παλίρροιας και δυνατότητα αποσύνδεσης του μπροστινού άξονα. Υπάρχουν επίσης διάφορες λειτουργίες εκτός δρόμου που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την οδήγησή σας σύμφωνα με την επιφάνεια, για παράδειγμα, πέτρες, χαλίκι, άμμο, χώμα ή χιόνι. Βεβαιωθείτε ότι τα μοντέλα Mitsubishi L200 από την AutoBidMaster Η πλατφόρμα δημοπρασιών αυτοκινήτων θα ταιριάζει πολύ!

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny

Το πλεονέκτημα του μικρού πλαισίου SUV Suzuki Jimny είναι η εξαιρετική ελαφρότητα και συμπαγής του, που σας επιτρέπουν να οδηγείτε σε δύσκολες συνθήκες τοπίου όπου τα μεγάλα SUV δεν μπορούν. Το αποκτά επίσης ο ισχυρός βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων του Jimny, ο οποίος αποδίδει 102 ίππους. Μπορείτε να δείτε μερικά μοντέλα Suzuki Jimny που προσφέρουμε.

Το SUV διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις: ένα χειροκίνητο 5 σχέσεων ή ένα αυτόματο 4 ταχυτήτων. Εκτός από όλα αυτά, η κίνηση σε όλους τους τροχούς υλοποιείται σύμφωνα με το σχήμα της αναγκαστικής σύνδεσης του μπροστινού άξονα. Το μόνο σχετικό μειονέκτημα του Jimny SUV είναι η έλλειψη κλειδαριών διαφορικού. Ωστόσο, δεν είναι τόσο κρίσιμο για ένα αυτοκίνητο με τόσο μικρό μεταξόνιο, στενό μετατρόχιο και χαμηλό βάρος.

Volkswagen Caravelle

Volkswagen Caravelle

Μπορούμε να δηλώσουμε ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων σχεδιάζουν SUV και pickup ειδικά για δύσκολες συνθήκες τοπίου, αλλά τι θα λέγατε για το μίνι βαν Volkswagen Caravel 4WD; Θα εξηγήσουμε γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για οδήγηση αποστολής.

Μπορείτε να βρείτε αυτή τη διαμόρφωση με έναν κινητήρα ντίζελ 2,0 λίτρων απόδοσης 150 ή 204 ίππων. Εξαιρετικές επιδόσεις όπως για ένα μίνι βαν, έτσι δεν είναι; Το Volkswagen μήκους 17,4 ποδιών (5,3 μέτρων) μπορεί να διαμορφωθεί ως 4 σειρών, 9 θέσεων ή 3 σειρών, 7 θέσεων, με άφθονο χώρο αποσκευών πίσω. Γενικά, είστε ελεύθεροι να προσαρμόσετε τον αριθμό των θέσεων όπως θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να το μετατρέψετε σε μονάδα ύπνου. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα μίνι λεωφορείο με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, αν σας αρέσει το ψάρεμα ή το κυνήγι. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που μπορούμε να σας προσφέρουμε όταν πρόκειται για το Volkswagen Caravelle.

Nissan Navara

Nissan Navara

Αυτό το pickup είναι μοναδικό στη λίστα μας επειδή προσφέρει μια πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων ελατηρίου αντί για ένα ελατήριο όπως όλα τα άλλα, χάρη στην οποία μπορείτε να έχετε μια πιο ομαλή οδήγηση. Βρίσκουμε επίσης τη διαμόρφωση Navara πιο κατάλληλη για καθημερινή οδήγηση χάρη στον σχετικά οικονομικό κινητήρα και την αξιοπρεπή εσωτερική ηχομόνωση.

Η τετρακίνηση και το κλείδωμα του πίσω διαφορικού της Nissan, καθώς και η υψηλή απόσταση από το έδαφος και ο ισχυρός κινητήρας ντίζελ 190 ίππων, δεν θα σας απογοητεύσουν σε συνθήκες πεδίου. Μπορείτε να βρείτε μοντέλα εξατάχυτου χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου επτά ταχυτήτων του οχήματος. Σημειώστε ότι έχουμε και τα μοντέλα Nissan Navara στην πλατφόρμα δημοπρασιών αυτοκινήτων μας.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα αξιόπιστο και υψηλών επιδόσεων όχημα για διάφορες δραστηριότητες στην ύπαιθρο, συμπεριλαμβανομένου του ψαρέματος και του κυνηγιού, AutoBidMaster έχει συγκεντρώσει μια λίστα με καλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα δημοπρασιών αυτοκινήτων!

Για να γίνετε μέλος της κοινότητας των λάτρεις του αυτοκινήτου, κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στον ιστότοπο, παρέχετε ένα αντίγραφο της κρατικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας, καταθέστε μια εγγύηση και, στη συνέχεια, είστε ελεύθεροι να υποβάλετε μια προσφορά και να αποκτήσετε το τέλειο όχημα για ψάρεμα και κυνήγι. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με δημοπρασίες αυτοκινήτων ή συγκεκριμένες παρτίδες δημοπρασιών, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή καλέστε μας στη διεύθυνση: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply