Καλώς ήρθατε στις Νέες Διαδικτυακές Δημοπρασίες Αυτοκινήτων στη Γερμανία!

0
Καλώς ήρθατε στις Νέες Διαδικτυακές Δημοπρασίες Αυτοκινήτων στη Γερμανία!

AutoBidMaster έχει κάνει κάποιες νέες θετικές αλλαγές και έχει λάβει μέτρα για τη βελτίωση των επιχειρήσεων. Πρόσφατα ξεκινήσαμε διαδικτυακές δημοπρασίες αυτοκινήτων στην Ευρώπη για να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση και να προσφέρουμε τα προσιτά οχήματά μας σε μια ευρύτερη ομάδα πελατών. Γι’ αυτό, αυτή η ανάρτηση ιστολογίου είναι αφιερωμένη στο σημαντικό γεγονός και αποκαλύπτει βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες αυτοκινήτων από επίσημα αδειοδοτημένο αντιπρόσωπο της Copart στη Γερμανία.

Οφέλη από τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες αυτοκινήτων στη Γερμανία

Τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, και οι Γερμανοί δίνουν μεγάλη προσοχή στη συντήρηση των οχημάτων τους. Σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άριστη τεχνική κατάσταση με AutoBidMaster και να μην ξοδέψουν μια περιουσία σε αυτά. Κάναμε τις δημοπρασίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τόσο απλές όσο το ABC, εν μέρει χάρη στην πρώτης τάξεως ομάδα επαγγελματιών μας, που θα σας βοηθούν πάντα και θα τακτοποιούν τα πάντα για να κάνουν τις προσφορές σας για γερμανικά μεταχειρισμένα οχήματα άνετες.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της αγοράς γερμανικών οχημάτων είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ όταν πρόκειται για διεθνείς μεταφορές αυτοκινήτων, σε σύγκριση με τη ναυτιλία από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι πιο επωφελές για τους Ευρωπαίους πελάτες και για πελάτες που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα της Ασίας.

Εδώ είναι μια λίστα με τα ναυπηγεία δημοπρασίας με μεταχειρισμένα οχήματα στη Γερμανία, μπορείτε να τα βρείτε στις ακόλουθες πόλεις και κωμοπόλεις:

 • Άαχεν
 • Βερολίνο-Δυτικό
 • Βερολίνο
 • Ντόρτμουντ
 • Φρανκφούρτη
 • Αμβούργο
 • Ανόβερο
 • Λειψία
 • Mannheim
 • München-Ost
 • Στουτγάρδη

Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να επεκτείνουμε γρήγορα, οπότε περιμένετε να μας βρείτε σύντομα σε άλλες πόλεις και χώρες. Η ευτυχία και τα σχόλιά σας μετά την προσφορά και τη νίκη ενός αυτοκινήτου μας ωθούν να προχωρήσουμε!

Πάρτε την ευκαιρία σας!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα γερμανικό μεταχειρισμένο όχημα, σας συνιστούμε να το κάνετε κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στο AutoBidMaster ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρασιών και δώστε μας αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας. Έχουμε επίσης ειδικά προετοιμασμένους οδηγούς για αρχάριους που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία υποβολής προσφορών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες αυτοκινήτων μας που σας προβληματίζουν, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή καλέστε μας στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply