Η Toyota είναι πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου Innova HyCross!!

0
Η Toyota είναι πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου Innova HyCross!!

Η Toyota πλησιάζει κάθε μέρα πιο κοντά στην αποκάλυψη της νέας της έκδοσης Innova, του HyCross. Αυτό το νέο MPV πρόκειται να είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο που θα κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή τον Νοέμβριο και θα κυκλοφορήσει στις πωλήσεις τους πρώτους μήνες του 2023. Με πολλά χαρακτηριστικά, αυτό το κομψό νέο όχημα θα κυριαρχήσει στους δρόμους τους επόμενους μήνες. Να σημειωθεί ότι το Toyota Innova είναι ένα από τα πιο αγαπημένα MPV στην ινδική αγορά. Ας δούμε μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του.

Κινητήρας & κιβώτιο ταχυτήτων του νέου Toyota Innova HyCross

Το νέο Innova HyCross θα έρχεται μόνο με βενζινο-υβριδική διαμόρφωση και όχι με επιλογή ντίζελ. Θα είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης 2,0 λίτρων που θα μπορούσε να παράγει περίπου 150 ίππους. Αυτή η ρύθμιση μόνο βενζίνης είναι παρόμοια με αυτή της Toyota HyRyder, η οποία ωστόσο διαθέτει κινητήρα 1,5 λίτρων που την τροφοδοτεί. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα πακέτο e-VCT που μπορεί να προσφέρει πολύ πιο ομαλή οδήγηση από το Innova Crysta.

Το κιβώτιο ταχυτήτων δεν θα δει τεράστια αλλαγή από το παλαιότερο, αλλά μπορούμε να περιμένουμε ότι οι αλλαγές θα γίνουν πιο ομαλές. Όσον αφορά τη συνολική απόδοση του MPV, το ήπιο υβριδικό θα βελτιώσει τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Με όλο και περισσότερη εστίαση στην απόδοση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων, το νέο MPV θα είναι πιο πράσινο από το προηγούμενο μοντέλο.

Διαστάσεις και εξωτερικό του Innova HyCross

Το επερχόμενο μοντέλο της Innova, το HyCross είναι ελαφρώς μακρύτερο από το Innova Crysta. Έχει μήκος περίπου 4,7 μέτρα και μεταξόνιο 2.850 χλστ. Θα είναι επίσης η πρώτη Toyota που θα αποκτήσει ένα Monocoque Architecture σε αυτό. Αυτό θα είναι πολύ πιο ελαφρύ και πιο προηγμένο από την αρχιτεκτονική πλαισίων σκάλας που ήταν εξοπλισμένη σε προηγούμενα μοντέλα. Χάρη στη νέα ρύθμιση, το HyCross θα αποκτήσει ένα επίπεδο δάπεδο στο πίσω μέρος, το οποίο θα ελευθερώσει επίσης περισσότερο χώρο.

Αυτό το επίπεδο δάπεδο θα αυξήσει την άνεση στους επιβάτες της τρίτης σειράς. Ακόμη και από τώρα, η εταιρεία απολαμβάνει τεράστιους ακόλουθους με τους οικογενειακούς αγοραστές. Τα καθίσματα της τρίτης σειράς που προορίζονται μόνιμα για τα παιδιά και τους νέους της οικογένειας μπορούν τελικά να χρησιμοποιηθούν και από ενήλικες. Ενώ η αύξηση στο συνολικό μήκος του οχήματος είναι ελάχιστη, η μπροστινή όψη του οχήματος έχει αλλάξει σημαντικά. Έχει σχεδόν παρόμοια εμφάνιση με τα MPV της Lexus. Να σημειωθεί ότι και η Lexus είναι μια άλλη μάρκα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota. Από την αρχή, το νέο Toyota Innova HyCross φαίνεται να είναι μια τεράστια αναβάθμιση από τον προκάτοχό του όσον αφορά το πηλίκο στυλ.

Στο μπροστινό μέρος, μια μεγάλη μάσκα θα αναδειχθεί με ένα ζευγάρι αιχμηρά φώτα κεφαλής LED. Στα πλαϊνά διακρίνουμε τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, πιθανώς 17 ιντσών. Το πίσω μέρος διαθέτει ένα ζευγάρι οριζόντια τοποθετημένα πίσω φώτα με φώτα φρένων LED, μαζί με φλας αλογόνου. Αυτό το μεγαλειώδες και τολμηρό στυλ είναι μια έντονη διαφορά από τα προηγούμενα διακριτικά σχέδια.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά του Toyota Innova HyCross

Το επερχόμενο Innova HyCross θα έχει μια πολύ μεγαλύτερη λίστα χαρακτηριστικών από το αδερφάκι του Crysta. Μερικά από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα πλήρως ψηφιακό ταμπλό οργάνων σε υψηλότερες παραλλαγές, μια κάμερα 360 μοιρών, ηλιοροφή, πολλές υποδοχές USB, ασύρματη φόρτιση και ένα μεγάλο σύστημα οθόνης αφής μέσα σε αυτό. Αυτά είναι σχεδόν ο κανόνας αυτές τις μέρες και είναι καιρός η Toyota να προσφέρει πολύ καλύτερη αξία στην κατηγορία.

Είναι αλήθεια ότι το Toyota Innova είναι ένα άνετο MPV στην ινδική αγορά, αλλά με νέους παίκτες να έρχονται, ο ιαπωνικός γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας πρέπει να συνεχίσει την προσφορά του. Το νέο MPV θα μπορούσε επίσης να διαθέτει ηλεκτρονικό χειρόφρενο σε υψηλότερες εκδόσεις, ταμπλό μαλακής αφής και προβολείς LED. Η μεσαία σειρά του οχήματος θα έχει επίσης το Ottoman Function με καρέκλες καπετάνιου.

Αναμενόμενη τιμή On-Road του Toyota Innova HyCross στην Ινδία

Το HyCross με όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά και το στυλ του αναμένεται να ανέλθει στα 28 Lakhs ₹. Αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, αλλά η ανακοίνωση της τιμής του αναμένεται να γίνει κατά την επίσημη κυκλοφορία και το ντεμπούτο του, που έχει προγραμματιστεί να γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε το πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών μέχρι τότε. Λοιπόν, τι περιμένετε από το νέο MPV της Toyota;

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply