Η Simple One Electric Scooter Records είναι μια δισκογραφική εταιρεία που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά σκούτερ

1
Η Simple One Electric Scooter Records είναι μια δισκογραφική εταιρεία που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά σκούτερ

Το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Simple One από τη Simple Energy μόλις παρουσιάστηκε στην Ινδία στην τιμή των 1,10 λακών Rs. Μπορείτε να κάνετε προκράτηση για το ηλεκτρικό σκούτερ μέσω διαδικτύου με ονομαστική χρέωση 1.947 Rs. Η τιμή περιλαμβάνει την επιδότηση FAME 2, ωστόσο το πραγματικό κόστος του σκούτερ θα διαφέρει ανάλογα με την πολιτεία. Στις περισσότερες δικαιοδοσίες, τα ηλεκτρικά οχήματα είναι επίσης επιλέξιμα για επιδοτήσεις και το σκούτερ θα κοστίζει λιγότερο από 1 lakh στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Simple One έχει συγκεντρώσει πάνω από 30.000 κρατήσεις σε μόλις τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με την Simple Energy. Η Karnataka, η Andhra Pradesh, το Tamil Nadu, η Telangana, η Maharashtra, η Kerala, η Madhya Pradesh, το Δελχί, η Goa, το Rajasthan, το Uttar Pradesh, το Gujarat και το Punjab είναι μεταξύ των πολιτειών όπου το σκούτερ είναι πλέον διαθέσιμο.

Έχουμε συγκλονιστεί από τα θετικά σχόλια που λάβαμε από το ντεμπούτο. Εκτιμούμε το κοινό για την πίστη στο προϊόν και την υποστήριξη μιας τοπικής επιχείρησης. Θα είμαστε εδώ για πολύ καιρό!

Το ηλεκτρικό σκούτερ Simple One ανταγωνίζεται άμεσα το ηλεκτρονικό σκούτερ Ola S1 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Ather 450X και άλλα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Hosur στο Ταμίλ Ναντού, ένα εκατομμύριο μονάδες του e-scooter θα παράγονται ετησίως στην πρώτη φάση. Brazen Black, Azure White, Brazen White και Red είναι οι τέσσερις χρωματικές δυνατότητες για το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Simple One. Έχει χωρητικότητα αποθήκευσης 30 λίτρων κάτω από τη θέση, η οποία είναι περίπου 8 λίτρα μεγαλύτερη από το Ather 450X. Το τελευταίο έχει χωρητικότητα αποθήκευσης 22 λίτρων.

Το νέο e-scooter Simple One τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 4,8 kWh που ζυγίζει περισσότερο από 6 κιλά. Επειδή η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και φορητή, θα είναι εύκολο να φορτίσετε την μπαταρία του e-scooter στο σπίτι. Το e-scooter μπορεί να φορτιστεί σε αυτονομία 2,5 χλμ σε 60 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας τον φορτιστή βρόχου.

Η νέα μπαταρία e-scooter Simple One παράγει 72 Nm ροπής και ισχυρίζεται ότι επιταχύνει από το μηδέν στα σαράντα χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 2,95 δευτερόλεπτα. Το OLA S1 Pro που παρουσιάστηκε πρόσφατα θεωρείται ότι είναι το ταχύτερο στην κατηγορία του, με 0-60 χλμ/ώρα 3 δευτερόλεπτα. Το νέο e-scooter Simple One έχει αυτονομία 203 χιλιομέτρων σε λειτουργία eco και 236 χιλιομέτρων σε λειτουργία IDC με μία μόνο φόρτιση. Το σκούτερ έχει μέγιστη ταχύτητα 105 χλμ/ώρα και μπορεί να επιταχύνει από το μηδέν στα 50 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply