Η Kia προσλαμβάνει την BMW 3.0 CSL Hommage Concept Designer

5
Η Kia προσλαμβάνει την BMW 3.0 CSL Hommage Concept Designer

Ο Won Kyu Yang εγκαταλείπει την BMW για να σχεδιάσει τα επερχόμενα Kia EV.

Η μάρκα Kia βρίσκεται σε μια μετέωρη άνοδο τα τελευταία χρόνια, χάρη σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητά της να προσφέρει αυτοκίνητα εξαιρετικής εμφάνισης που έχουν πραγματικά καλή απόδοση.

Ήταν επίσης η ικανότητά τους να προσλαμβάνουν τους καλύτερους ανθρώπους στην επιχείρηση που τους βοήθησε να είναι τόσο επιτυχημένοι.

Η Kia κατάφερε να προσελκύσει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, πολλοί από τους οποίους είχαν εμπειρία με εμβληματικές ευρωπαϊκές μάρκες όπως η BMW.

Μια τέτοια πρόσληψη ήταν ο Alert Bierman, ο άνθρωπος που ηγήθηκε του εξαιρετικά επιτυχημένου έργου επιδόσεων BMW M. Ο Bierman έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παράδοση του Kia Stinger, ενός οχήματος επιδόσεων που είναι πολύ διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Ένας άλλος σημαντικός παίκτης με την Kia είναι ο Chief Designer, Καρίμ Χαμπίμπο οποίος εντάχθηκε στη νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία μετά από θητείες με BMW, Daimler και Infiniti.

Ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Won Kyu Yang εντάσσεται στις τάξεις της Kia

Τώρα, ένας άλλος πρώην υπάλληλος της BMW εντάχθηκε στις τάξεις στα κεντρικά γραφεία σχεδιασμού της Kia στο Namyang της Νότιας Κορέας. Αυτό θα ήταν Won Kyu Yang, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του αντιπροέδρου και επικεφαλής του ομίλου Kia Design Innovationαναφέροντας απευθείας στον Καρίμ Χαμπίμπ.

Μιλώντας για την ενοικίαση, η Kia είπε ότι η Kang προσλήφθηκε για να βοηθήσει στη στρατηγική ανάπτυξη του σχεδιασμού της, δηλώνοντας ότι δίνοντας μορφή σε μελλοντικά σχέδια σχεδιασμού τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό σχεδιασμό σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων.

Η προσδοκία είναι ότι ο Kang θα αναλάβει συγκεκριμένα σημαντικό ρόλο Η ώθηση της Kia προς την παράδοση περισσότερων μοντέλων EV τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με αυτό που είναι γνωστό ως στρατηγική «Σχέδιο S».

BMW 3.0 CSL Hommage Concept

Εικόνα πρωτότυπου αυτοκινήτου BMW.

Αν παρακολουθείτε στενά τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, πιθανότατα γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα κομμάτι αγάπης/μίσους με την τρέχουσα γλώσσα της BMW.

Τούτου λεχθέντος, ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια τους τα τελευταία χρόνια ήταν το μοντέλο BMW 3.0 CSL Hommage Concept του 2015.

Ο Kang έχει τα δακτυλικά του αποτυπώματα σε όλο αυτό το σχέδιο, με πολλούς ανθρώπους να μένουν έκπληκτοι που η BMW δεν το μετέτρεψε σε μοντέλο παραγωγής, ειδικά τώρα που έχουν κάποιες σχεδιαστικές αναποδιές.

Μιλώντας για την πρόσφατη πρόσληψή του, ο Kang είπε ότι ήταν τιμή του που έγινε μέλος της ομάδας σχεδιασμού της Kia, ειδικά σε μια εποχή που ο κλάδος βρίσκεται στα πρόθυρα μεγάλων αλλαγών.

Ανυπομονεί να μπορέσει να εισαγάγει μια νέα εποχή σχεδιασμού για το μέλλον με τα ηλεκτρικά μοντέλα της Kia.

Ο Kang συνέχισε λέγοντας ότι ήταν ενθουσιασμένος που ήταν μέρος μιας αφοσιωμένης ομάδας σχεδιασμού που επιδιώκει να προωθήσει περαιτέρω τη σειρά προϊόντων και τη σχεδιαστική στρατηγική της Kia. Είναι βέβαιος ότι η γνώση που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια θα αποδειχθεί πραγματικό πλεονέκτημα για την Kia καθώς κατευθύνεται σε νέες δημιουργικές κατευθύνσεις.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply