Η κορυφαία στιγμή της δημοπρασίας “Run and Drive”: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

0
Η κορυφαία στιγμή της δημοπρασίας “Run and Drive”: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες αυτοκινήτων πιάνουν σήμερα, καθώς θεωρούνται μια εξαιρετική επιλογή για την απόκτηση του κατάλληλου αυτοκινήτου για τις ανάγκες σας, ειδικά αν θέλετε να αγοράσετε ένα όχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς αντιπροσώπους, AutoBidMaster μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας, είναι σημαντικό να μάθετε τις βασικές προδιαγραφές των περιγραφών παρτίδων και τις αποχρώσεις της υποβολής προσφορών. Γι’ αυτό θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτό το άρθρο σε μια από τις πιο συγκεχυμένες κατηγορίες δημοπρασιών, το Highlight της δημοπρασίας “Run and Drive”. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον όρο.

Τι είναι τα κυριότερα σημεία της δημοπρασίας

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το AutoBidMaster λειτουργεί ως μεσίτης για τις αυτόματες δημοπρασίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε το όχημα σε πολλά, όπως θα μπορούσαν κάποιες αντιπροσωπείες. Λαμβάνουμε τις πληροφορίες που παραθέτουμε σε μια σελίδα καταχώρισης οχημάτων από τον πραγματικό ιστότοπο δημοπρασίας.

Όταν οι δημοπρασίες παραλάβουν ένα όχημα, θα κάνουν μια απογραφή του οχήματος για να σημειώσουν λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο. Σημειώνονται στοιχεία όπως το χρώμα του αυτοκινήτου, η μάρκα, το μοντέλο και το έτος κατασκευής. Μπορούν επίσης να επισημαίνουν ορισμένες αρχικές σημειώσεις σχετικά με τη ζημιά ή την κατάσταση του οχήματος. Παρέχουμε αυτές τις σημειώσεις στους πιθανούς αγοραστές μας στην ενότητα Σημαντικά σημεία δημοπρασίας του ιστότοπού μας.

Πιστεύουμε ότι τα Highlights της δημοπρασίας είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την έρευνα που πρέπει να κάνει κάποιος όταν θέλει να αγοράσει ένα όχημα στο διαδίκτυο. Επειδή τα Σημαντικά Στιγμιότυπα δημοπρασίας δεν επαληθεύονται και οι σημειώσεις που περιέχουν τα Σημαντικά σημεία δημοπρασίας γίνονται συχνά εβδομάδες ή μήνες πριν ένα όχημα διατεθεί προς πώληση, είναι ευθύνη του αγοραστή να κάνει πρόσθετη έρευνα για το όχημα προτού το υποβάλει προσφορά ή το αγοράσει. Προτείνουμε στους αγοραστές να επιθεωρήσουν το όχημα ή να προσλάβουν κάποιον για να επιθεωρήσει το όχημα. Προτείνουμε επίσης, εκτός από την επιθεώρηση και άλλες έρευνες σχετικά με το όχημα και την ιδιοκτησία του, στους πιθανούς αγοραστές να λάβουν μια αναφορά ιστορικού οχήματος ClearVin. Αυτή η αναφορά παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με προηγούμενες ζημιές σε οχήματα, αρχεία ιδιοκτησίας, ανακλήσεις σέρβις και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Η δημοπρασία Highlights Τύποι

Τύποι σημείων δημοπρασίας

Όταν συμμετέχετε σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες αυτοκινήτων από AutoBidMasterμπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα Highlights της δημοπρασίας:

  • “Βελτιωμένα οχήματα” σημαίνει ότι ο πωλητής αυτοκινήτων έχει δώσει στην Copart το δικαίωμα και την εξουσία να εκσυγχρονίσει και να βελτιώσει το παρουσιαζόμενο αυτοκίνητο, έτσι ώστε το όχημα να είναι πιο πιθανό να έχει υποστεί κάποιες επισκευές.
  • Το “Run and Drive” αναφέρεται στις σημειώσεις που έγιναν κατά την προπώληση απογραφή οχημάτων από την αυτόματη δημοπρασία.

Εάν δείτε την κατάσταση του αυτοκινήτου “Run and Drive” στην ενότητα “Σημαντικά σημεία δημοπρασίας”, σημαίνει ότι το όχημα έχει περάσει τις δοκιμές από την Copart και:

  • το όχημα μπόρεσε να ξεκινήσει τη στιγμή της αξιολόγησης.
  • ένας ειδικός της Copart θα μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα κατά τη διάρκεια της δοκιμής μετάδοσης του αυτοκινήτου.
  • ήταν δυνατό να προχωρήσουμε μπροστά όταν οδηγείτε το αυτοκίνητο.

Έτσι, τέτοιες σημειώσεις στις σελίδες της παρτίδας θα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης στην απόφασή σας εάν ένα μεταχειρισμένο όχημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν μιλάμε για την κατάσταση “Run and Drive”.

Τι πρέπει να έχουμε κατά νου όταν μιλάμε για το "Εκτέλεση και οδήγηση" κατάσταση

Μαζί με αυτό, πρέπει να έχετε κατά νου μερικές σημαντικές πτυχές σχετικά με τις προαναφερθείσες λεπτομέρειες. AutoBidMaster δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε μεταχειρισμένο όχημα θα μπορεί να ξεκινήσει, να κινηθεί προς τα εμπρός ή να ενεργοποιήσει ταχύτητες κατά την ημερομηνία πώλησης. Επίσης, δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το όχημα έχει επισκευαστεί αρκετά ώστε να είναι προετοιμασμένο για οδήγηση και εάν είναι νόμιμη η λειτουργία του σε αυτοκινητόδρομους οποιασδήποτε πολιτείας των ΗΠΑ ή στη χώρα διαμονής σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας ή να επισκεφτείτε έναν τοπικό φορέα AutoBidMaster lounge, και μπορούν να σας εξηγήσουν πώς να αποκτήσετε πρόσβαση για επιθεώρηση οχήματος, να προσλάβετε έναν επιθεωρητή, να λάβετε μια αναφορά οχήματος ClearVin ή άλλη έρευνα που πρέπει να κάνετε για να επιβεβαιώσετε ότι το όχημα που σας ενδιαφέρει ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Λάβετε υπόψη ότι, ανάλογα με το ναυπηγείο δημοπρασίας, τα διαφορετικά ναυπηγεία έχουν διαφορετικές απαιτήσεις για το πότε μπορούν να προβληθούν και να επιθεωρηθούν τα οχήματα, ενώ ορισμένα ναυπηγεία απαιτούν θέαση ή επιθεώρηση τρεις ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία πώλησης.

Τύλιξε

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες οχημάτων μπορεί να φαίνονται αρκετά περίπλοκες από την αρχή. Μαζί με αυτό, παρουσιάζουν μια μεγάλη ευκαιρία για έναν μορφωμένο αγοραστή να αποκτήσει μεγάλη αξία σε ένα όχημα. Διαβάστε τους κανόνες και τις πολιτικές μας, ελέγξτε τα τρέχοντα άρθρα του ιστολογίου και ακολουθήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατανοήστε τους περιορισμούς στις υπηρεσίες που παρέχουμε, επιθεωρήστε και ερευνήστε το όχημα πριν από την υποβολή προσφοράς και, στη συνέχεια, θα είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

Στο AutoBidMaster διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών αυτοκινήτων, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 150.000 οχήματα για να υποβάλετε προσφορά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε πριν είναι κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα δημοπρασιών, ανεβάστε ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και καταθέστε μια εγγύηση. Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ανησυχία ή πρόβλημα και έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες αυτοκινήτων, η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας online ή καλέστε μας στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply