Επιλογές GPS εάν το όχημά σας δεν διαθέτει

0
Επιλογές GPS εάν το όχημά σας δεν διαθέτει

Οι λάτρεις των αυτοκινήτων έχουν έναν τεράστιο αριθμό εύχρηστων συσκευών και συσκευών που κάνουν την οδήγησή τους πιο άνετη και αβίαστη. Το πιο αξιοσημείωτο παράδειγμα εδώ είναι το GPS, το οποίο έχει γίνει βασικό συστατικό του σύγχρονου αυτοκινήτου.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βρίσκετε τη συσκευή GPS σε ένα αυτοκίνητο που μόλις αγοράσατε ή η συσκευή GPS σας μπορεί να έχει χαλάσει. Οι καταστάσεις μπορεί να διαφέρουν, αλλά φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε περίεργους ή μοναχικούς δρόμους χωρίς πλοήγηση. Το να γυρίσεις σπίτι μπορεί να είναι δύσκολο, σωστά;

Για να διατηρήσουμε τους αναγνώστες και τους πελάτες μας ενήμερους και προετοιμασμένους, εμείς στο AutoBidMaster έχουν συγκεντρώσει ορισμένες επιλογές GPS που μπορούν να βοηθήσουν εάν το αυτοκίνητό σας δεν έχει ενσωματωμένο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα!

Apple CarPlay

Η πιο κοινή συσκευή που χρησιμοποιείται αντί για ενσωματωμένο GPS αυτοκινήτου είναι ένα smartphone. Ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα, έχει έναν τεράστιο αριθμό δυνατοτήτων και εφαρμογών που μπορούν να χρησιμεύσουν καλά στην πλοήγηση. Για παράδειγμα, ας εξετάσουμε το Apple CarPlay σύστημα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2014 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να συνδέσετε ένα iPhone με ένα αυτοκίνητο προσαρμοσμένο σε πολυμέσα για ενσωμάτωση Siri ή άλλης υπηρεσίας. Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα, πρέπει να έχετε τουλάχιστον την πέμπτη έκδοση iPhone με iOS 7.1. ή νεότερο. Με το λογισμικό CarPlay, μπορείτε να μεταδώσετε διάφορες εφαρμογές smartphone απευθείας στις οθόνες του αυτοκινήτου. Μπορεί να είναι πλοήγηση, μουσική, e-mail και πολλά άλλα που εμφανίζονται στην οθόνη του αυτοκινήτου σας.

Η σύνδεση είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί πρόσθετες γνώσεις ή δεξιότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε μια εφαρμογή που θέλετε, συμπεριλαμβανομένου του GPS, και θα ενσωματωθεί στα πολυμέσα του αυτοκινήτου. Το σύστημα infotainment μπορεί να συνδεθεί χρησιμοποιώντας την υποδοχή Lightning για τη φόρτιση της μπαταρίας του iPhone. Ορισμένα νέα αυτοκίνητα έχουν περισσότερη λειτουργικότητα, επομένως είναι δυνατή η σύνδεση με άλλο τρόπο, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας Bluetooth. Ωστόσο, είναι πιο βολικό να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο. Το τηλέφωνο θα φορτίζεται ταυτόχρονα, οπότε η μπαταρία δεν θα εξαντληθεί σε μια σημαντική και απροσδόκητη στιγμή.

Ένας ιδιοκτήτης οχήματος μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί το νέο ενσωματωμένο σύστημα φωνητικά και να οδηγεί το αυτοκίνητο ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, το Apple CarPlay μπορεί να θεωρηθεί όχι μόνο βολικό αλλά και εντελώς hands-free και ασφαλές.

Android Auto

Android Auto

Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε μια σύγκριση του προαναφερθέντος λογισμικού, αλλά κατάλληλου για χρήστες Android. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να μεταδώσετε αβίαστα τις κύριες λειτουργίες ενός smartphone στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου σας. Αυτό καθιστά ευκολότερη και ασφαλέστερη τη χρήση του τηλεφώνου σας κατά την οδήγηση. Επιπλέον, έχετε γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες όπως GPS ή Google Maps, μουσική, τηλεφωνικές κλήσεις και SMS.

Το μόνο που χρειάζεται το Android σας είναι να είναι η έκδοση 6.0 του λειτουργικού συστήματος ή νεότερη. Το πρόγραμμα υποστηρίζει συσκευές πολυμέσων αυτοκινήτου που βασίζονται σε αισθητήρες και συσκευές με ελεγκτές κουμπιών. Το λογισμικό είναι επίσης διαχειρίσιμο με τις φωνητικές εντολές, γεγονός που μειώνει την απόσπαση της προσοχής του οδηγού στο δρόμο.

Το κύριο σημείο είναι ότι το σύστημα σχεδιάστηκε για να είναι ευκολότερο και πιο βολικό στη χρήση σε ένα αυτοκίνητο από το να χρησιμοποιεί απλώς ένα smartphone με βάσεις ή βάσεις. Για να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία από τη χρήση των κουμπιών που λείπουν, η Google κατέστησε δυνατό τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών του Android Auto μέσω φωνητικού ελέγχου, ο οποίος, και πάλι, επηρεάζει την ασφάλεια της οδήγησης.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store. Την ίδια στιγμή, Android Auto είναι μια εφαρμογή που απαιτεί τη χρήση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, και η ποιότητα του συστήματος μπορεί να εξαρτάται από την ποιότητα της επικοινωνίας και την ταχύτητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Το Android Auto δεν είναι διαθέσιμο σε όλα τα αυτοκίνητα, ούτε το Apple CarPlay. Ωστόσο, η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και ενημερώνεται. Είναι ενδιαφέρον ότι οι τακτικές ενημερώσεις είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του λογισμικού Android Auto. Αν μιλάμε για πλοήγηση, έχετε πρόσβαση σε όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και τις νέες βάσεις δεδομένων που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε πιο ακριβείς χάρτες και λεπτομέρειες τοποθεσίας.

Συσκευές Garmin

Συσκευές Garmin

Αυτά θεωρούνται τα πιο ακριβή gadget για πλοήγηση και αθλητικές δραστηριότητες. Από το 1989, ο κατασκευαστής παρέχει μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας για διάφορες ανάγκες και εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης.

Το έξυπνο ρολόι είναι μια συσκευή που οι οδηγοί δεν συνδέουν συχνά με GPS ή χάρτες. Ωστόσο, η Garmin έχει τη γνώμη της σε αυτό το σημείο και προσφέρει ρολόγια γενικής χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δρόμο. Για παράδειγμα, θα θέλαμε να περιγράψουμε το Garmin Marq Driver, το οποίο δεν διαθέτει μόνο σύστημα Multi-GNSS αλλά ακόμη και χάρτες που μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε στο gadget. Ένα τέτοιο έξυπνο ρολόι μπορεί να υπολογίσει τη θέση, την ταχύτητα και τον χρόνο λαμβάνοντας δορυφορικά σήματα που εκπέμπονται από ορισμένα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένων των GPS, Galileo, Beidou, κ.λπ. Υπάρχουν μερικές άλλες διαμορφώσεις gadget με τέτοιες λειτουργίες πλοήγησης. Για παράδειγμα, οι εκδόσεις Forerunner 955 και 255, καθώς και ορισμένα gadget Sapphire.

Αν μιλάμε για πλοηγούς κινητής τηλεφωνίας που μπορείτε να αγοράσετε για το αυτοκίνητό σας, σκεφτείτε τις ακόλουθες σειρές συσκευών κατάλληλες για συγκεκριμένες εργασίες:

  • Η σειρά Garmin Nuvi είναι η επιλογή σας αν ψάχνετε για ένα πρακτικό και απλό GPS που δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι. Με μια τέτοια συσκευή, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πλοήγηση στο smartphone σας και να εξαρτάστε από τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.
  • Οι συσκευές Garmin nüviCam θα ταιριάζουν σε όσους θέλουν να έχουν και συσκευή εγγραφής βίντεο και GPS σε ένα gadget με εξαιρετική λειτουργικότητα.
  • Η λύση Garmin dezl είναι η καλύτερη για όσους ασχολούνται με διεθνή logistics φορτηγών και προσφέρουν τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων. Η συσκευή έχει μια τεράστια ποσότητα εύχρηστων λεπτομερειών για τους οδηγούς φορτηγών.

Οταν επιλέγοντας ένα gadget Garmin, συναλλάσσεστε μόνο με εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές ή τον ίδιο τον κατασκευαστή. Θα σας εγγυηθεί ότι θα αποκτήσετε ένα αδειοδοτημένο και αξιόπιστο προϊόν που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας και θα σας εξυπηρετήσει καλά.

Συμπερασματικά

Εάν δεν έχετε ενσωματωμένο GPS αυτοκινήτου, υπάρχουν απλές και αξιόπιστες λύσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone και να το συνδέσετε στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα smartwatch ή ένα κινητό GPS. Το βασικό σημείο είναι να διασφαλίσετε την ασφάλεια όταν είστε στο δρόμο.

Εμείς στο AutoBidMaster είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε χρήσιμες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο που μπορούν να σας βοηθήσουν στο δρόμο. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε άλλους λάτρεις του αυτοκινήτου. Για να συμμετάσχετε, σας προσκαλούμε να Εγγραφείτε στην πλατφόρμα δημοπρασιών μας, ανεβάστε ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, καταθέστε μια εγγύηση και ξεκινήστε την υποβολή προσφορών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας online ανά πάσα στιγμή ή καλέστε μας στο: +1 (503) 298-4300 (4:00 π.μ.–4:00 μ.μ. PST, καθημερινές).

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply