Γιατί εμπιστευόμαστε το ClearVin για αναφορές ιστορικού οχημάτων

2
Γιατί εμπιστευόμαστε το ClearVin για αναφορές ιστορικού οχημάτων

Ως μεσίτης δημοπρασιών για τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική δημοπρασία αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο όταν προσφέρουμε πρόσθετες υπηρεσίες στα μέλη μας. Από την αποστολή έως τις αναφορές ιστορικού οχημάτων, κάνουμε ό,τι μπορούμε στο AutoBidMaster για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για την καλύτερη εμπειρία ηλεκτρονικής αυτόματης δημοπρασίας που μπορούμε. Αυτό περιλαμβάνει τους φίλους μας στο ClearVin, τους οποίους εμπιστευόμαστε απόλυτα όταν πρόκειται για αναφορές ιστορικού οχημάτων.

Γιατί είναι αξιόπιστο το ClearVin;

Το μεγαλύτερο πράγμα που κάνει το ClearVin μια αξιόπιστη πηγή για πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό του οχήματος είναι το εύρος των πρακτορείων από τα οποία λαμβάνουν τις πληροφορίες τους: Το Εθνικό Σύστημα Πληροφοριών Τίτλων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (NVMTIS), Η Εθνική Ένωση Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (NADA), Εθνικές Υπηρεσίες Οχημάτων (NVS) , και την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Κυκλοφορίας (NHTSA).

Εκτός από τους προαναφερθέντες οργανισμούς, το ClearVin χρησιμοποιεί επίσης χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τοπικά τμήματα για τη δημιουργία των αναφορών τους.

Τι παρέχει το ClearVin;

Όσον αφορά το υπόβαθρο του οχήματος, βγάζουν πραγματικά το μυστήριο από την ιστορία. Όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να σας προστατεύσουν από απάτη του χιλιομετρητή παρέχοντας αναφερόμενη χιλιομετρική απόσταση από διαφορετικά στάδια της ζωής του αυτοκινήτου, αλλά μπορούν να σας βοηθήσουν να σας προστατεύσουν από πρακτικές όπως το πλύσιμο τίτλων – όπου ένα όχημα είναι ταξινομημένο σε διαφορετική κατάσταση για να αποφευχθεί η εμφάνιση μιας συγκεκριμένης μάρκας – που μπορεί πραγματικά να αλλάξει την αξία του αυτοκινήτου. Βοηθούν επίσης να σας αποτρέψουν από την αγορά κλεμμένων οχημάτων δωρεάν υπηρεσίες αποκωδικοποίησης vin. Παρέχουν επίσης αξιολογήσεις οχημάτων για να σας δώσουν μια πολύ πιο ακριβή εικόνα της συνολικής αξίας ενός οχήματος. Αυτό περιλαμβάνει ιστορικό επωνυμίας τίτλου, δείκτη αξίας λιανικής, πρωτογενείς και δευτερεύουσες ζημιές, μετρήσεις χιλιομετρητή και πολλά άλλα για να σας δώσει μια πολύ καλύτερη εικόνα της συνολικής κατάστασης του οχήματος.

Τα μέλη του AutoBidMaster λαμβάνουν δωρεάν αναφορές

Είμαστε τόσο σίγουροι για τις αναφορές του ClearVin που τα μέλη μας Advanced και Premium λαμβάνουν δωρεάν αναφορές ιστορικού οχημάτων. Ακολουθεί μια ανάλυση του τι λαμβάνετε για κάθε επίπεδο συνδρομής μας:

το ιστορικό του οχήματος αναφέρει δωρεάν συνδρομή

Έτσι, όχι μόνο τα μέλη Advanced και Premium λαμβάνουν μειωμένες χρεώσεις συναλλαγών, πρόσβαση σε ζωντανές δημοπρασίες, εκτιμώμενη προτεινόμενη προσφορά και άλλες δυνατότητες, αλλά τα Advanced μέλη λαμβάνουν 5 δωρεάν αναφορές VIN και τα μέλη Premium λαμβάνουν 10 δωρεάν αναφορές VIN. Λαμβάνετε την πιο ξεκάθαρη εικόνα του ιστορικού οποιουδήποτε οχήματος για το οποίο σας ενδιαφέρει να υποβάλετε προσφορά για να σας βοηθήσει να λάβετε την πιο ενημερωμένη απόφαση αγοράς πριν υποβάλετε μια προσφορά.

Εάν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να το κάνετε απευθείας στον ιστότοπό μας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας ή εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα, μπορείτε να το κάνετε εδώ ή κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εγγραφή τώρα” στο κάτω μέρος του σελίδα.

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +1 (503) 298-4300 μεταξύ 6:00 π.μ. και 4:00 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή, Ώρα Ειρηνικού, email [email protected]ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Viber ή WhatsApp στο +1 (503) 473 9895.
Καλή προσφορά!

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply